Ljubavni horoskop od juna do decembra 2021. godine - astro prognoza za sve horoskopske znakove za narednih 6 meseci.

Ovan

Ovan je ambiciozni znak koji uvek želi da ostvari svoje ciljeve. U narednom periodu poželeće da promene svoj ljubavni status i to će i učiniti. Slobodni predstavnici ovog znaka imaju veliku šansu da upoznaju zaista blisku osobu i uđu u ozbiljnu vezu. U vezama osećanja postaju jača, komunikacija nežnija i iskrenija. Ljubav će biti poput talasa koje vam osvaja srce u celosti.

Bik

Astrolozi upozoravaju da će se krajem godine u vezi Bika stepen romantike možda smanjiti. Ovo ne mora da bude loše, jer vam je potrebno malo više slobode i samoće. Na kraju, ljubav će zaiskriti novim, jarkim bojama i biće poput svetionika koji osvetljava sve oko sebe. Bikovi koji su u potrazi za srodnom dušom suočiće se sa preprekom - sopstvenom tvrdoglavošću. Možda biste trebali biti otvoreniji i tada će se dogoditi pozitivne promene u životu.

Blizanci

Možda ćete započeti zajednički život ili se venčati. Blizance očekuje srećan rasplet događaja u ljubavi. Druga polovina godine biće bogata poznanstvima, pa je važno pažljivije pogledati znakove sudbine i prepoznati ih na vreme. Neke slučajnosti nisu slučajne, možda je baš prolaznik sa kojim ste se sudarili osoba koja će vam zegrejati srce u ovom periodu.

Rak

Predstavnicima ovog znaka preporučuje se da napuste prošle veze - ako ih nije moguće vratiti, onda ne biste trebali žudeti za bivšim partnerom. Vreme je da krenete u potragu za istinskim i srećnim ljubavnim osećanjima - možete preuzeti inicijativu. Oni koji su u vezi imaće period harmonije i osećaja sreće. Vreme koje provodite zajedno može vam otvoriti neke nove dimenzije ljuabvi.

Lav

Lav će novu ljubav pronaći u osobi koju odavno poznaje. Sada situaciju posmatrate iz drugog ugla i spremni ste da uzmete sudbinu u svoje ruke. Ovo će zaista biti neočekivani zaokret sudbine. Postoje i iznenađenja za predstavnike znaka koji su već izabrali životnog saputnika. Lavovi mogu otkriti tajnu koja može korenito promeniti vezu i suočiti ih sa velikim odlukama.

Devica

Device će u svom partneru videti osobu aš kakvu je sanjala. Pokažite ljuabv delima i to će biti jedan od najboljih dokaza ljubavi. Device će same naučiti da opraštaju greške i zaboravljaju stare izazove. Obično je Devicama teško pronaći partnera kome se može verovati i razviti osećaj sigurnosti, ali drugi deo 2021. godine može sve promeniti - sudbina je pripremila sastanak sa zanimljivom osobom.