Ovan

Mesec u Strelcu u vama budi liderske sposobnosti. Važno Je da preuzmete odgovornost za svoje postupke i napravite plan ka uspehu. U Ljubavi bez promena.

Bik

Razmišljate o veolikim kupovinama i investicijama, opcijama za popravljanje stanja na računu. Mesec u Škorpiji donosi vam priliku da reorganizujete svoj budžet i maksimalno ga poboljšate. 

Blizanci

Za neke stvari sami ćete odlučiti šta je trenutno najbolje. Verovatno nećete moći da izbegnete izazove na poslu. Isplatiće vam se jer vam to može doneti povećanje prihoda.

Rak

Poslovni pritisci ublažiće se bar na neko vreme i možete dobiti svojih pet minuta. Sučavaćete se lakše sa mbnogim neprijatnim sirtuacijama. Mogući su ozbiljni razgovori sa partnerom.

Lav

Bićete zbunjeni i mnoge stvari vam sada neće biti jasne. Emocije će biti pojačane popodne kada će Mesec u Strelcu biti veoma uravnotežen. Partner će razumeti vaše stavove.

Devica

Tokom celog dana očekuju vas velike obaveze i važni zadaci. Pomoć vas očekuje na poslu, posebno kada je u pitanju vaša finansijska situacija koja vas već neko vreme opterećuje. Partner vam u svakoj situaciji pruža podršku.