Nedeljni horoksop od 5. do 11. jula 2021. godine!

Ovan

U bliskoj budućnosti očekuje vas najprijatno iznenađenja na polju ljubavi. Period će postati emocionalno stabilan tek od 9. jula. Sasvim je verovatno da ćete dobiti priliv novca, zahvaljujući kojoj ćete moći da obavite veliku kupovinu.

Bik

Pripremite olovku i papir - uskoro ćete dobiti neke dobre ideje. Na polju porodičlnih odnosa očekuje vas samoo radost, što se ne može reći u odnosima na poslu. Trudite se da ne osuđujete i ne komentarišete previše druge.

Blizanci

Očekuje vas konflikt sa partnerom. Komunikacija je presudna kako biste vratili ravnotežu. Na poslu su mogući zanimljivi projekti. Međutim, imaćete puno više posla. Odmarajte se više vikendom.

Rak

Period je dobar za sport, posebno za početnike. Posvetite se više svom zdravlju. Od 9. do 11. jula bavite se izuzetno zanismljivim poslovima i akjtivnostima da biste sebi stvorili dobro raspoloženje.

Lav

Ako imate neki nedovršeni posao, hitno ga završite. U suprotnom, akumuliraće se poput snežne grudve. Odnosi sa porodicom postaju zategnuti, klonite se svađa. Pokušajte da potrošite manje novca na stvari koje vma zaista nisu potrebne.

Devica

Sada poverite rešenje finansijskih pitanja kompetentnijoj osobi. U porodičnim odnosima moguće je nerazumevanje. Ni sami ne možete da se nosite sa mnogim stavrima, ali partner će vam pomoći. Zvezde obećavaju zanimljiv sastanak za usamljene Device.

Vaga

Nedeljni horoskop tvrdi da Vaga može mnogo toga da propusti, ali nastavite napred. I dalje ćete zarađivati novac, mada ne onoliko koliko ste mislili. Mlad Mesec u vašem sektoru nagoveštava da novi poslovni plan počinje da se formira u vašoj glavi.