Horoskop otkriva - Mlad Mesec u znaku Raka osvojiće vas potpuno. Njegova energija je inovativna, moćna i mistična - donosi novi početak i promene na mnogim poljima. Ipak, samo na neke znakove će uticati pozitivno.

Otkrivamo koja 3 horos

 Otkrivamo koja 3 horoskopska znaka očekuju lepe stavri od 5. jula - mlad Mesec im sprema divne promene:

OVAN

Trenutni događaji mogu biti haotični za mnoge, ali ne i za Ovnove - ovo vreme možete pretvoriti u sjajnu priliku za rast. Povoljan trenutak je da razmislite o svojim emocionalnim potrebama. Razmislite s akojim ljudima se osećate najbolje, a koje treba d aizbacite iz života. Ne zaboravite sada i na svoje drage hobije, prema kojima osećate veliku strast.

BLIZANCI

Leto je divno vreme za druženje. Društvenost i vezivanje je nešto tako prirodno za vas. Imate sposobnost da očarate razgovorom i ljudi vas vole zbog toga. Mlad Mesec vas poziva da izrazite više zahvalnosti za ljude oko sebe. Možda ćete biti inspirisani i za nove veze sa ljudima koji vam ranije nisu bili bliski.

VAGA

Nije tajna da Vaga vrlo ozbiljno shvata odnose sa drugima. Obično je Vaga ta koja zaslužna da veze funkcionišu. Možda je sada trenutak da malo više razmislite o svojim ulogama. Da li ste uvek vi koji preuzimate inicijativu za druženje? Razmotrite ko zaslužuje vašu ljubav i energiju. Takođe, ne zaboravite da odvojite malo vremena samo za sebe da napunite baterije.

Izvor: Sensa