U subotu Mesec u Škorpiji u opoziciji je sa Uranom u Biku. Za to vreme možemo biti ekscentrični, svojeglavi i razdražljivi. Skloni smo promenama raspoloženja, a ovo će se nepovoljno odraziti na ljubavne odnose jer intezivne emocije mogu dovesti do svađe.

Sekstil Meseca u Škorpiji i Plutona u Jarcu budi našu sentimentalnu prirodu, podstiče nas da u nedelju uživamo maksimalno u avanturama i ekstremnim akcijama. Naš emocionalni život je veoma poseban, spremni smo da se menjamo. Budi se želja za putovanjem.

Saznajte u nastavku šta horoskop za vikend predviđa za vaš znak!

Ovan

Vikend će obeležiti pogoršanje emocionalnog stanja, stres i nervoza. Pokušajte da ne donosite odluke u trenutku i razmislite hiljadu puta pre nego što donesete zaključke. Druga polovina vikenda pogodna je za aktivnosti na otvorenom, sastanke sa prijateljima i porodicom.

Bik

Povećana aktivnost, hrabrost i želja za delovanjem. Uspećete u svemu što preuzmete. Ovo nije dobar vikend za ležanje na kauču, već za akciju. Samo napred i ni korak nazad!

Blizanci

Smireno, samo smireno - ovo je moto ovog vikenda. Nisu isključene situacije koje će vas učiniti nervoznim. Zvezde savetuju da ne odustajete od svojih planova uprkos svim preprekama. Ako ne možete bez spoljne pomoći, nemojte se plašiti da to tražite od voljenih.

Rak

Postoji opasnost od prevare i negativnih situacija, posebno u polju finansija. Zvezde preporučuju odustajanje od velike potrošnje i sklapanje dogovora. Pažljivo slušajte reči i savete bliskih ljudi. Mnogi odnosi s emogu pokazati kao lažni.

Lav

Vreme je da se malo opustite i prestanete da razmišljate o poslu. Ostavite posao po strani i odmarajte se. Putovanja u prirodi sa najbližim ljudima biće korisna. U drugoj polovini vikenda moguće su promene raspoloženja.

Devica

Device se mogu suočiti sa finansijskim teškoćama. Ni kućni poslovi vam neće dozvoliti da se opustite. U jednom trenutku ćete poželeti da odustanete od nekih obaveza. To je krajnje nepoželjno. Bolje je da se sa problemima pozabavite odmah, bez odlaganja.