Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izazovni aspekti totalnog pomračenja Meseca 8. oktobra 2014. godine

Veliki vatreni trigon prati ovo pomračenje, tako da će nam promene koje dolaze doneti veliko uzbuđenje ili napetost.

  Izvor: Foto: Profimedia

Totalno pomračenje Meseca biće u Ovnu 8. oktobra 2014. godine u 12.51 sati na 15. stepenu Ovna u konjukciji sa retrogradnim Uranom i trigonu sa Jupiterom u Lavu i Marsom u Strelcu.

Veliki vatreni trigon prati ovo pomračenje, tako da će nam promene koje dolaze doneti veliko uzbuđenje ili napetost. U početku sve može biti naglo, neočekivano, ali moguće je da ćete osetiti i neku snažnu intuiciju koja će vam pomoći da osetite kako da postupate.

Ma kako u početku sve izgledalo neizvesno, ili neočekivano, kako je Mesec pod uticajem Marsa, a on deo velikog trigona, to nešto vodiće pre ka nečemu dobrom. On će kod mnogih ipak dovesti do većih promena i nekog preokreta koji je povoljan, jer je Mars u trigonu sa Mesecom i Uranom sa jedne strane, a sa druge u trigonu sa Jupiterom u Lavu i sekstilu sa Suncem u Vagi.

Ovo se odnosi na neke aktivnosti vezane za strance, ili putovanja, ili obrazovanje, ili sport, ili neke društvene promene i reforme, koje će osetiti mnogi. Bez obzira na propratne promene raspoloženja i pojačanu psihičku osetljivost koja prati dane oko pomračenja i na dan pomračenja u prepodnevnim satima, ove promene vode ka nekim pozitivnim promenama, koje će se doći već koji dan posle pomračenja, kada će se osetiti uticaj velikog trigona Urana, Jupitera i Marsa u vatrenim znacima.

Više: Pomračenje Sunca u aprilu 2014.

Mnogi od nas osetiće već u danima pred pomračenje: razdražljivost, napetost, nemir ili nervozu. Kod nekih će biti i depresivnosti, kod drugih će se javiti pojačani osećaj potrebe za pravdom i iskrenošću ili povećana borbenost prema drugima.

Nastojte da ne reagujte nepromišljeno, naglo, brzopleto, jer to može da donese probleme i to pre svega u odnosima sa drugima. Nastojte da budete što možete više taktični, umereni, uravnoteženi, koliko god to možete.

Ako imate neku planetu između 12-18 stepena u Ovnu, Vagi, Raku, ili Jarcu, a posebno Sunce ili Mesec između 10-20., ili podznak (Asc ili Dc, Ic, Mc) u kardinalnim znacima vi ćete osetiti jače ove promene. Promene koje nastupaju mogu poput oluje da promene vaš život.

Budite spremni na iznenađenja, ili situacije koje donese osećaj neizvesnosti, ili napetosti. Da bi ste ublažili ove uticaje već od 6. i 7. kao i tokom 8. oktobra primenite i neki vid opuštanja. To vam može biti od koristi da se bolje osećate i umanjite napetost.

Kako ćete to postići odaberite sami ali, kako će pomračenje biti u Ovnu, dobar način da to postignete je neki vid fizičke aktivnosti, ili fizička rekreacija, ili bavljenje nekim dinamičnim kreativnim radom u koji ćete ulagati ovih dana više energije.

Svejedno je u šta ulažete energiju, važno je da nastojite da negativnu energiju ne usmerite prema drugima. Ako vam je stalo do veze, posebno partnerstva, jer je Sunce u Vagi i ne želite da ga prekinete, ne dozvolite da izgubite kontrolu nad emocija, naročito da se ne prepustite ljutnji i posvađate na dan pomračenja, jer posledice tada neće biti male, a do pomirenja ćete teže doći.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj