Pun Mesec u Jarcu osvetliće noćno nebo 13. jula , a astrolozi ističu da će dva znaka Zodijaka imati neverovatnu sreću. Na njih će ova snažna lunarna energija uticati motivišuće - podstiče ih da se razvijaju i uzmu sve prilike koje život pruža.

Evo o kojim horoskopskim znakovima je reč:

Vaga

Očekuje vas sreća u karijeri, napokon se vide plodovi vašeg truda. Konačno ćete dobiti ono o čemu ste dugo sanjali. To može biti unapređenje, povećanje plata ili pokretanje novih projekata. Moćna energija punog Meseca pred vama će otvoriti neke nove prilike - ne bi trebalo da ih propstite. Obratite pažnju na znakove, signale koji poručuju u kojem pravcu da krenete. Usešno ćete prevazići prepreke.

Lav

Drugi znak koji će napredovati u karijeri od 13. jula jeste vatreni Lav. Na poslu ćete imati dobru saradnju sa kolegama, od njekih možete puno toga naučiti. U tuimskom radu postižete uspehe i osvajate nove visine. Za vreme punog Meseca u Jarcu i nedelju dana kasnije imaćete lepe prilike da planirate putovanje sa voljenom osobom. Ovaj put može pozitivno uticati na vaš odnos - imaćet eosećaj kao da ste na sedmom nebu. Možete napraviti zajedničke planove ili se odlučiti za neki važna korak u životu. Srećno!

Izvor: Sensa