Saznajte šta mesec rođenja otkriva o vašem seksualnom životu!

Januar

Rođeni u najhladnijem mesecu u godini, ovi partneri su uvek spremni da eksperimentišu u krevetu. Oni su uporni i ekscentrični. Ipak, potrebno je mnogo vremena da prođe kako bi postali emotivni. Morate dobro da se upoznate sa ovom osobom kako bi vam otvorila srce.

Februar

Avanturisti su rođeni ovog meseca. U njima ima mnogo strasti, a i vi treba da date sve od sebe. Probajte i možda ćete moći da se približite. Oni su strastveni, ali emocionalno distancirani. Ali posvećenost voljenim osobama pomoći će im da izgrade uspešan intimni život.

Mart

Rođeni u martu vole da provode vreme u krevetu i da uživaju u strasti. U seksualnosti ste izuzetno senzualni. Sve što imaju daju svom partneru i kroz to se često uzdižu do novih visina energije. Ovo su neverovatni ljubavnici koji će se potruditi da vas zadovolje i odvedu na još jedan nivo intimnosti.

April

Ove osobe su nezavisne, ali kada su za nekoga strastveni, daju svu svoju snagu. Tokom vođenja ljubavi njima vladaju emocije, upečatljivi su i veoma strastveni. Njihova strast je velika, pa ne trpe monotoniju. Teško ih je dugo zainteresovati, ali su neverovatno strastveni i romantični.

Maj

Preferiraju senzualano i nežno vođenje ljubavi. Oni vole da uživaju u celom proces, od predigre do kraja. Žele da vode ljubav na satenskim čaršavima u lepo uređenoj spavaćoj sobi i veoma su izbirljivi u vezi. Takvi ljudi su veoma izbirljivi i u izboru partnera.

Jun

Oni rođeni u junu imaju tendenciju da isprobaju svaku poziciju jer žele da znaju o svemu. Nisu tako strastveni kao rođeni u februaru, ali i prilično su bistri. Vole da imaju komunikaciju tokom odnosa, u vođenju ljubavi su emotivno povezani.