Mlad Mesec u Strelcu očekuje nas večeras, 23. novembra i donosi nam novu i pokretačku energiju. U ovim danima možete pronaći u sebi nešto posebno i jedinstveno, ali se pokazuje i ljubav prema slobodi, putovanjima, avanturi, učenju i sticanje novih veština. Mlad Mesec je vreme novihpočetaka, treba da prihvatite prilike i tajanstvenost onoga što dolazi.

Sa svom ovom Strelčevom energijom u vazduhu, ovo bi moglo biti vreme kada više ne želite da udovoljavate ljudima. Možda samo želite da uradite svoju stvar - i u tome nema ništa loše. Možda ćete upoznati neke nove ljude, a možda i ne, ali ćete se u svakom slučaju dobro provesti u svom društvu.

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje za vreme mladog Meseca 23. novembra 2022. godine!

Ovan

U ovom periodu, Ovnovi bi trebalo da budu pažljiviji na ponude koje im stižu od neproverenih ljudi. ostoji velika verovatnoća da će vaši napori biti iskorišćeni u sopstvene sebične svrhe. Ali u sferi ličnih odnosa, mlad Mesec za porodičnog Ovna je prilika za rešavanje dugogodišnjih sukoba i rešavanje dugogodišnjih pritužbi.

Bik

Mlad Mesec Bikovima donosi vreme novih otkrića. Ovaj zemljani znak uspeće da pronađe u sebi ranije nepoznate talente. Glavna stvar je da se ne plašite da primenite svoje sposobnosti u praksi. Budite hrabri i otvoriće vam se novi horizonti!

Blizanci

U ovom trenutku, Blizanci, više nego ikad, moraju da rade na svom samopoštovanju. Sumnja u sebe može postati glavna prepreka na putu ka uspehu. Savet zvezda je da budete aktivniji i verujete u sebe. Tako ćete najpre uspeti i ostvariti više.

Rak

Tokom mladog Meseca, Rakovi treba da slušaju svoju intuiciju što je više moguće. Ona je ta koja može postati najpouzdaniji savetnik. Fokusirajte se na na svoje snove. Snovi vam otkrivaju tajne vaše podsvesti i smernice koje mogu biti

Lav

Mlad Mesec je odlična prilika da se oslobodite loših navika ili odnosa sa toksičnimljudima. Sada možete izabrati za sebe stanje harmonije, i uopšte - izabrati sebe. Razvijajte ljubav prema sebi i posvetite se ličnom razvoju.

Devica

Period mladog Meseca donosi Devici uspeh na profesionalnom planu. Ono na čemu ste dugo radili urodiće plodom. Stoga, pokušajte da ne usporite i krenite napred, čak i ako se željeni cilj čini veoma iluzornim. Sada se okolnosti mogu brzo promeniti, i to u povoljnom pravcu za vas.