Dnevni horoskop za 3. januar 2023. godine!

Kada Venera uđe u Vodoliju, naša energija je nezavisna. Nastojimo da budemo veoma iskreni i da se odupremo bilo kakvom ograničenju. Ne volimo ono što je loše, miroljubivi smo, ali i spemni da istražujemo stazeživota. Posvećeni smo reformama i zato dobijamo priznanje od prijatelja. Što se tiče partnera koji bi se mogli pojaviti za ovo vreme, oni takođe treba da budu ekscentrični i idealisti.

Mesec sa Venerom kreira trigon, a što se tiče ljubavi i braka, ovo je jedinstven aspekt, jer je pogodno vreme za venčanje. Vaše osećanje ljubavi je pouzdano, a vi ste prilagodljivi i ljubazni. Vedro ste raspoloženi, brinete o porodici, izbegavate svađe i sukobe. Sekstil Meseca i Jupitera donosi divno vreme da se okupite sa porodicom i podelite, i zapamtite, radosne uspomene. Poslovne prilike su brojne, a može se dobro zaraditi. Divno je vreme da ukrasite svoj dom, a javljaju se i prilike za romantične trenutke.

U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 2. januar 2023. godine!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa