Horoskop za vikend od 24. do 27. marta 2023. godine!

Ovan - Ovo je trenutak da se pohvalite, verujete u sebe i ciljate visoko. Slobodno se pohvalite svojim uspesima, zaslužili ste! Ovog vikenda izbegavajte ljude loše ćudi, jer neće dobro uticati na vas.

Bik – Vi znate da postoje situacije kada je nabolje da se primirite i ostanete neprimetni. Ova strategija vam može poslužiti i ovog vikenda osim ukoliko niste spremni da okrenete svoj život naglavačke. Sve zavisi od vašeg samopouzdanja i hrabrosti.

Blizanci – Možda imate neke uvide u to šta drugi ljudi misle i rade ali nikako ne znate celu istinu. Ovaj vikend može biti povoljan za putovanje – svakako će biti bolje nego što očekujete. Može se desiti i neočekivani susret i poboljšanje odnosa sa partnerom.

Rak – Možda bi bilo korisno da pružite podršku deci i mlađima u svojoj porodici. Ovaj vikend može biti obeležen i vašim ponašanjem na koje će uticati neki davno zaboravljeni događaji i sećanja.

Lav – Imate veliki uticaj na ljude i zato svesno birajte da ovog vikenda budete što pozitivniji – ohrabrujte ih i pružite im osećaj nade. Možda vi sami nećete biti u tom raspoloženju ali pokušajte, biće dobro i za vas.

Devica – Imate strahove i sumnje i jedino rešenje je praktična akcija. Biće vam korisno i da se tokom vikenda malo odmorite, sanjarite i planirate kako da ostvarite svoje ciljeve.

Vaga – Ova nedelja je bila odlična za vas, pa se tako nastavlja i za vikend. Razrešili ste stare razmirice i čeka vas divno provedeno vreme sa porodicom i prijateljima. Postoji mogućnost za romansu! Bila je naporna nedelja pa iskoristite vikend za odmor.

Škorpija – Nedelja iza vas je bila puna izazova: novac, karijera, odnosi... Ali dolaze bolja vremena, ne odustajte!

Strelac – Obratite pažnju na širu sliku. Za Strelčeve koji su u vezi bila je izazovna nedelja i izazovi se nastavljaju i tokom vikenda. Povedite računa o zdravlju: naspavajte se i jedite zdravije!

Jarac – Sledećih nekoliko nedelja bi mogle da donesu dosta iznenađenja, pa iskoristite ovaj vikend za odmor. Uživajte u trenutku. Možda će biti izdataka vezanih za kuću.

Vodolija – Trebalo bi malo da ostavite po strani svoje interese i posvetite se ljudima koje volite. Može doći do nesporazuma u komunikaciji – obratite pažnju.

Ribe – Čini vam se da vas drugi uzimaju zdravo za gotovo. Možda je došao trenutak da jasno objasnite kako se osećate!