Dnevni horoskop za 29. april 2023. godine!

Veći deo dana će obeležiti tranzit Meseca u Lavu u sekstilu sa Venerom u Blizancima – savršen je trenutak za ljubav, produbljivanje odnosa i brak. Društveni život nam je danas bogat, vrcav i zabavan. Očekuje nas mnogo osmeha!

Još jedan povoljan tranzit nas očekuje sa trigonum Meseca u Lavu i Jupitera u Ovnu – javljaju se brojne finansijske prilike i uspeh u društvu. Generalno imamo pozitivan stav prema životu, optimistični smo i odličan je trenutak za sastanke sa potencijalnim partnerima ili čak upoznavanje budućeg bračnog para.

U 8.57 uveče Mesec ulazi u znak Device i možemo osetiti nalet kritičnosti i analitičnosti ali i povećane produktivnosti.

Kasnije tokom večeri nas očekuje još jedan povoljan tranzit Marsa u Raku u sekstilu sa Uranom u Biku – osetiućemo nalet energije, entuzijazma i sposobnost da radimo sa žarom. Sve pršti od kreativnosti i dobrih ideja.

 U galeriji ispod pročitajte šta vašem znaku predviđa dnevni horoskop za 29. april 2023. godine!

Canva/Pexels Dnevni horoskop za 29. april 2023. godine

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa