Tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u ljubavi 19. maja 2023. godine. Iako postoji mnogo tranzitasa kojima se suočavamo, a svi oni ne podržavaju ljubav, 19. maja 2023. imamo mlad Mesec u znaku Bika koji će nam dati snagu da verujemo da je ono što imamo u ljubavi vredno borbe i očuvanja.

Za vreme mladog Meseca u znaku Bika naginjemo ka “svetloj strani”, jer naći ćemo se pred izborom. Pred nama je odluka – da li ostajemo ili odlazimo? Da li smo zaista posvećeni odnosima u kojima smo, i ako bi nam se pružila šansa da odemo, da li bismo toi učinili? Današnji dan otvara ovu priliku, a za tri srećna znaka zodijaka, odgovor će biti „ostani“. Za to je potrebna hrabrost, i svi to znamo. Jedno je reći da ste zaljubljeni i da ćete biti tu za osobu koju volite, a druga je potpuno se posvetiti tome i UČINITI TO.

I tako, 19. maja, tokom mladog Meseca u znaku Bika, preuzimamo tu obavezu, i to srećno i bez rezerve.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 19. maja

Bik

Nećete imati nikakvih dilema da sve stavite na jednu kartu za osobu koju volite, 19. maja, tokom mladog Meseca u znaku Bika. Uvek ste bili strastvena osoba i kada je u pitanju osoba sa kojom ste sada u vezi, ne popuštate; vi ste tu sve vreme i ako neko odluči da vas izazove u vezi ovoga, kao član porodice na primer, onda ćete mu reći da prošeta.

Nije vas briga ko će vam stati na put kad nekoga volite, i to je to. Vi odlučujete i ako na današnji dan želite da svoju vezu usmerite na sledeći nivo bilo da je u pitanju zajednički život ili brak. Danas će vam mnogi ljudi reći da grešite ali vi ste potpuno čvrsti u snazi svojih uverenja i ljubavi.


Blizanci

Dan vam donosi iskušenje – dobar deo ćete provesti spremni da bežite ili da se borite. Vaš partner želi odgovor, a pitanje je "hoćeš li biti moj/moja?" Iako najverovatnije i želite da se posvetite toj vezi može se pojaviti sumnja u sebe. Možda ćete osetiti da niste dovoljno dobri i da ćete negde pogrešiti i upropastiti vezu.

Ipak, kroz oblake sumnje prosijaće zraci Sunca i znaćete da je osoba pored vas baš ona sa kojom želite da budete. Danas ćete izabrati napredak, a ne stagnaciju.


Rak

Vaše dobro raspoloženje stvoriće zdravo okruženje za vas i vašeg romantičnog partnera da danas uživate u sjajnom razgovoru, a tokom mladog Meseca u znaku Bika, teme će se kretati od „gde planirati odmor“ do „kada treba da se venčamo”. Čak i ako ne planirate da se stvarno venčate zabavno je što znate da ste oboje otvoreni i spremni da se obavežete jedno drogom. To je ono što vas čini najsrećnijim; da vi i vaš partner možete da razgovarate kao prijatelji.
Vaše odlično raspoloženje će inspirisati i njihovo odlično raspoloženje.

Izvor: Sensa