Danas imamo odličan i pozitivan tranzit - Sunčev trigon sa Neptunom, pa ipak 3 horoskopska znaka danas prolaze kroz izazove.

Sunce trigon Neptun je tranzit koji može izvući ono najbolje iz nas, to je sigurno, ali nas takođe dovodi u poziciju da mislimo da će i drugi slediti naš primer, što danas nikako nije slučaj. Verujemo da zato što smo MI dobri, i drugi treba da budu isto tako dobri. I to je to: gde imamo očekivanja – imamo i prostor za razočarenja.

Za ova tri horoskopska znaka je zanimljivo da se u suštini danas osećaju sjajno, nepobedivo, samouvereno i pozitivno. Ali u nekom trenutku ego ulazi u igru. Osećaju se toliko dobro u vezi sa sobom da očekuju da i drugi budu kao oni.

RAK

Iako se ovo čini kao veoma pozitivan i prosvetljujući dan za vas, možda ćete se uzdići visoko ali samo zato što možete da stvorite velike stvari za sebe ne mora da znači da drugi mogu ili su voljni da urade isto za sebe. Tokom Sunčevog trigona sa Neptunom, želite da budete od pomoći, i iako u tome nema štete, možda ćete na kraju biti samo skloni oseudi i procenjivanju drugih.

Možda čak mislite da ste bolji od onih oko vas, i tu počinje prava nevolja. Pročitali ste sve divne knjige za samopomoć, a sada mislite da ste neka vrsta velikog gurua; ovo stvara napetost i ogorčenost, i možda ćete otkriti da, iako danas, 20. jula, veoma visoko mislite o sebi, drugi u vašem životu vas vide kao snobove ili nebitne.

VAGA

Igrali ste ovu ulogu ranije, i to vam je donelo istu vrstu odgovora, ali niste naučili da se povučete i jednostavno posmatrate događaje, umesto da pokušavate da ih kontrolišete. Ono što se dešava danas, 20. jula, tokom tranzita Sunčevog trigona Neptuna, jeste da se osećate izuzetno samouvereno u ono u šta verujete, toliko da ćete možda čak pokušati da ubedite nekog drugog da je vaš put bolji od njihovog.

Iako ste ubeđeni da delujete samo za njihovo dobro, omalovažavate druge insistirajući na tome da su njihova uverenja i načini pogrešni. Možda verujete u sebe, i to je sjajna stvar, ali ćete takođe koristiti ovaj tranzit kao opravdanje da pokažete drugima da nisu tako 'pametni' kao vi.

RIBE

Pošto se danas osećate pobednik, osećate da imate puno pravo da objasnite drugima kako treba da žive svoje živote. Danas ste pozitivni i puni samouverenosti ali ne vidite i druge ljude u tom pozitivnom svetlu. Osećate se sigurnim u svoja postignuća i verujete u svoju sjajnu budućnost i dajete sebi za pravo da upravljate drugim ljudima i delite im savete, od toga šta da jedu do toga kako da žive.
Ponašate se kao da ste odbac8ili neku lošu naviku i sada ste glasnogovornik protiv nje i prednosti života bez nje: vaš entuzijaza, danas nikome ne prija.

Izvor: Sensa

BONUS VIDEO: