Često najveće mogućnosti za rast nalazimo u najvećim izazovima. Avgust će biti astrološki veoma intenzivan mesec, koji će nekome biti težak, ali svaki izazov predstavlja novu priliku da otkrijete nove delove sebe.

Proverite koje horoskopske znake čekaju prilike za napredak u avgustu.

BIK

Očekuju vas mnoge promene i na poslovnom i na ličnom planu. Ovo vas može prilično umoriti, s obzirom na to da volite konstantu i rutinu. Ali ovo je odlična prilika da naučite da budete fleksibilniji. Avgust vam nudi priliku da izađete iz svoje zone komfora i naučite da pronađete unutrašnji mir čak i kada stvari ne idu po planu.

VAGA

Često vam se dešava da preterano udovoljavate drugimakako biste izbegli sukobe. Ali svaki put kada to radite, zanemarujete sebe i svoje potrebe. Ovog meseca, zvezde vas podstiču da postavite jasnije granice u odnosima i izrazite svoje potrebe. Ovo će biti veliki izazov za vas, ali će vam omogućiti da imate zdravije odnose na duge staze.

VODOLIJA

Avgust vas podstiče da postanete svesni svojih mana, bolnih iskustava i štetnih obrazaca ponašanja. Fokusiranje na svoju „tamnu stranu“ pružiće vam jedinstvenu priliku da bolje upoznate sebe i istinski prihvatite sebe. Na taj način ćete moći da se bolje razumete i istovremeno otkrijete kako da poboljšate svoj život.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO: