Paetak, 4. avgust 2023. godine ne samo da donosi poziv za buđenje za 3 horoskopska znaka na koje će ovaj tranzit najviše uticati, već i kao opomena ljudima koji su pokušali da nas kontrolišu.

Danas ćemo neki pripadnici ova 3 znaka jasno videti da su njihovi partneri opsednuti kontrolom, ali će i shvatiti da to više ne moraju da trpe. Mogu da preuzmu kontrolu nad svojim životima, a ako je ljubav vezana za kontrolu i dominaciju, onda će ova 3 horoskopska znaka danas morati da donesu teške odluke.

3 horoskopska znaka raskidaju veze 4. avgusta 2023:

BLIZANCI

Prošli su dani kada ste pristajali na bitku koja je nameštena protiv vas a baš je takav osećaj u vašoj sadašnjoj ljubavnoj vezi. Nekako je došlo do toga da termin „ljubav“ bude zamenjen „kontrolom“ i sada se pitate zašto ste uopšte više u vezi sa ovom osobom. Tokom današnjeg tranzita, postaće vam sve jasno i videćete samo jednu alternativu – raskid!
Sada ćete prekinuti svoju vezu jer konačno vidite da se ništa ne dešava osim da se pogoršava. Ko god da je ova osoba, sigurno nije bila ovakva kada ste je upoznali, i ako ćete uživati u svom boravku na ovoj planeti, onda ćete to učiniti u slobodi i bez nasilnog insistiranja ovog jezivog partnera koji kontroliše. Recite zbogom danima kontrole.

VAGA

Današnji tranzit će vam dati drskost i odlučnost da uradite šta je potrebno učiniti, jer u svom srcu znate da vas niko drugi neće spasiti ako ne izađete iz ove veze. Shvatate da ste vi svoj jedini heroj i spasilac!
Danas ćete hrabro reći NE kontroli i osećaju inferiornosti u odnosu na svog partnera. Da li je ova osoba koju ste nekada toliko voleli odjednom pomislila da je ovde da vas kontroliše? Šta god da je ta osoba mislila, sa tim je gotovo – sa osmehom izlazite iz nepodnošljive situacije!

JARAC

Ovaj dan dolazi sa pomešanim osećanjima – i žaljenje i radost su prisutne! Žalite jer osećate da ste izgubili previše vremena čekajući da se osoba sa kojom ste bili u vezi promeni, i radujte se jer konačno preuzimate kontrolu nad svojim životom. Niste planirali da ovaj dan bude „veliki“ dan, ali evo ga, i sve je u redu.
Danas, kada zatvorite vrata vezi, po prvi put nakon toliko vremena, osećate da moć teče kroz vene. Više ne pristajete na to da vas neko gurka u stranu ili ponižava. Možda ne znate kuda idete, ali bar ste vi ti koji odlučuje!

(Sensa)

BONUS VIDEO: