Pratite svoje srce - ali verujte svojoj duši. Jedina stvar koja je bitna je vaša istina, kako se osećate od strane vašeg partnera, želje u vašem srcu i vaša nepokolebljiva sposobnost da sledite svoje srce. Verovanje svojoj duši, delu vas koji će uvek znati ko i šta vam je namenjeno, takođe je od suštinskog značaja.
U nedelji od 14. do 20. avgusta 2023., još jedan snažan nalet energije Lava nastavlja da vas vuče napred kroz sve strahove ili prepreke koje biste mogli da imate da biste mogli da ih prevaziđete hrabrošću i posvećenošću. Dok asteroid Juno prelazi u Lava neposredno pre mladog Meseca u Lavu, pruža vam se obećavajuća prilika da se usredsredite na konačnu istinu u vezi sa svojim romantičnim životom. Više ne postoji opcija da zakopate glavu u pesak i nadate se da će se stvari popraviti.
Juno donosi želju za posvećenošću onome što osvetljava vaše srce i život na smislen način, dok mlad Mesec u Lavu aktivira teme promene i razumevanja.

OVAN

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Asteroid Juno prelazi u Lava 15. avgusta, aktivirajući vaš sektor posvećenosti i radosti. Juno vlada brakom i ovo mesto vašeg života privlači vaš fokus na ono čemu iskreno želite da se posvetite. Završili ste sa prihvatanjem svega što vas udaljava od strastvenog, ispunjenog života. Prihvatanjem energije Juno asteroida, sreća i ljubav se pomeraju u prvi plan svake odluke koju donesete.
Juno u Lavu će igrati protiv retrogradne Venere u ovom horoskopskom znaku, pomažući vam da razumete gde ste dali svoju moć ili se posvetili iz razloga koji vam ne odgovaraju. Ne potcenjujte važnost sreće dok dopuštate da se oslobodite u briljantnom novom poglavlju.

BIK

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Ljubav često znači da imate osećaj stabilnosti i sigurnosti u vašoj vezi, jer se fokusirate na ono što izgleda kao da će izdržati svaki test vremena. Stvari u životu retko idu po planu, ali to ne znači da je ljubav ili veza koju ste želeli nemoguća. Dok Juno u Lavu skreće pažnju na vaš dom i porodični sektor, usredsredite se na dublju posvećenost ljubavi drugog i svojim strastima.
S obzirom da se mlad Mesec u Lavu pojavljuje i u ovoj oblasti vašeg života, nazire se početak, koji nudi ne samo stabilnost koju ste tražili, već i strast. Da, možda izgleda drugačije nego što ste planirali, ali to ne znači da nije namenjeno vama.

BLIZANCI

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Pre nego što donesete velike odluke u vezi, pokušajte da se usredsredite na svoju ranjivost i emocionalnu istinu ove nedelje. Juno i mlad Mesec aktiviraju vaš sektor komunikacije, povećavajući verovatnoću ključnog romantičnog razgovora i novi način izražavanja svom partneru. Ne morate da krijete svoje nesigurnosti ili strahove od partnera.
Vaša istina igra veliku ulogu u ovonedeljnoj energiji. Možete da prihvatite prelepi potencijal tako što ćete se usredsrediti na svoja osećanja. Umesto da samo govorite ili reagujete na svog partnera, nastavite da se povezujete sa svojim srcem kako biste bili bliži onome što želite.

RAK

Najbolji dan za ljubav: utorak, 15. avgust 2023.
Vreme je da se oslobodite bilo kakvog osećanja nedostojnosti jer Juno u Lavu traži od vas da se u potpunosti posvetite prihvatanju svoje prirode. Kada postoje trenuci tranzicije i promene u vašem životu, to može da deluje kao udarac za vaš identitet jer shvatite da stvari možda nisu bile onakve kako ste zamišljali. Ipak, ako poštujete stvari kakve jesu uz radikalno prihvatanje, onda možete videti da nije sve  na vama da nosite.
Tuđi postupci nemaju nikakve veze sa vama, ali vaš izbor je da im dozvolite da utiču na to kako vidite sebe i kako se krećete u ovom životu. Vratite svoju moć i potpuno se posvetite svojoj vrednosti. Kao što ćete videti, to će biti tačka preokreta. Ovde postoji ogromna nada za daleko bolju budućnost od bilo čega što ste ostavili za sobom, ali morate iskreno verovati u nju da biste je stvorili.