Horoskop za vikend od 25. do 27. avgusta 2023. godine!

Ovan

Vikend vam donosi priliku da se posvetite svojim strastima i hobijima. Pustite mašti na volju i istražite nove načine izražavanja svoje kreativnosti. Odlučite se za zabavne aktivnosti na otvorenom sa prijateljima.

Bik

Opustite se i provedite vreme sa porodicom i bliskim prijateljima ovog vikenda. Uživajte u udobnosti svog doma, pripremite omiljena jela i provedite dan sa svojim najmilijima. Ovo će vam pomoći da se osećate obnovljeno i povezano.

Blizanci

Vikend je idealno vreme za povezivanje sa ljudima. Organizujte neformalno okupljanje ili izlet sa prijateljima da biste se opustili i uživali u razmeni ideja i priča.

Rak

Usredsredite se na svoje emocionalno blagostanje ovog vikenda. Pronađite tiha mesta gde možete da razmišljate i osetite unutrašnji mir. Aktivnosti poput šetnje pored vode ili čitanja omiljene knjige mogu vam pomoći da se osećate smireno.

Lav

Vikend vam donosi priliku da zablistate u društvu. Bilo da planirate noćni izlazak sa prijateljima ili prisustvujete događajima, vaša harizma će zablistati. Pratite svoja interesovanja i dozvolite da vas zabava inspiriše.

Devica

Ovaj vikend se fokusirajte na praktične zadatke i organizaciju. Čišćenje vašeg prostora ili sređivanje finansija može vam dati osećaj postignuća. Nakon toga, opustite se uz omiljeni film ili knjigu.