Dan će biti obeležen specifičnom energijom koja je inače karakteristična za Jarca: spremnost i na rizik.

Mesec je danas u Jarcu i tokom tog perioda najbolje je da pažljivo odmeravamo ishode i pravimo planove. Za 3 horoskopska znaka je dan kada će poželeti na značajne načine da promene svoje živote, jer ovaj tranzit najviše na njih i utiče. 
Energija Jarca osigurava da dobro razmislimo o stvarima. 

3 horoskopska znaka rizikuju sve zbog ljubavi 22. septembra 2023:

OVAN

Vrsta energije koju Mesec Jarca emituje je ono što vam je potrebno da visoko podignete glasvu. Vi ste strastvena osoba , a nivoi vašeg entuzijazma su neobuzdani. Iako to u teoriji zvuči veoma dobro, morate da obuzdate nešto od te izuzetne energije da biste završili stvari. Tokom Meseca u znaku Jarca 22. septembra 2023. možete da podelite neke od svojih nada i snova, a ne samo da ih sledite hteli ili ne.
Potreban vam je plan i način da svoje snove ostvarite. Tu vam energija Jarca dolazi u pomoć. U ljubavi to znači da ste prešli granicu. Više se ne plašite da kažete svom partneru ili partneru da bude ono što vam je potrebno. Imate pravila kojih se morate pridržavati, a danas ćete ih neustrašivo predstaviti osobi sa kojom ste.

DEVICA

Zbog ljubavi set postali neka osoba koja samu sebe ne prepoznaje - i ne sviđa vam se ono što vidite. Energija Meseca u Jarcu vam omogućava da vidite koliko ste se promenili i da stvari više ne mogu da idu tim tokom.Obožavate osobu s kojom ste, ali morate joj dati do znanja da imate svoju tačku bez povratka i da vas moraju slušati sada ... ili nikada.
Ne želite da raskinete sa svojim partnerom, ali ne možete da im dozvolite da misle da je stranac koji ste sebi postali neko sa kim želite da živite. Znate šta treba da radite tokom Meseca u Jarcu, što znači da morate rizikovati da progovorite. Vaš partner će morati ili da vas prihvati ili da ode. Ovo je rizik koji ste spremni da preuzmete. Imate poverenja da ćete uspeti.

VODOLIJA

Ako želite da budete srećni u vezi na kojoj ste radili ovoliko dugo, onda je vreme da prepoznate i priznate svoje emocije. Imate osećaj da se skrivate od partnera i ne govorite mu kako se zapravo osećate. Morate biti iskreni prema njima - ako želite da vas prihvate onakvim kakvi jeste.
Tokom Meseca Jarca 22. septembra 2023. godine, vi ćete se zalagati za sebe i otvorićete se u potpunosti Ako želite najbolje za ovu vezu, morate rizikovati da svom partneru kažete šta ste krili od njega. Ne brinite; krećete se u pravom smeru. Mesec u Jarcu je tranzit koji naginje uspehu!.

(Sensa)

BONUS VIDEO: