Kako to ide sa životom, u našem nedeljnom horoskopu biće predviđeni usponi i padovi. U zavisnosti od toga kako doživljavamo naše poteškoće ili pobede ove nedelje, rangiramo ove događaje na skali njihovog značaja počev od 25. septembra do 1. oktobra 2023.
Idemo ka punom Mesecu u Ovnu, koji je veoma jak tranzit, a pošto ovo pada sredinom nedelje, trebalo bi da vidimo razliku između prve polovine nedelje i druge polovine. Ovde ćemo se ponovo baviti percepcijom. Ako dođemo do cilja, da li ćemo to videti kao pobedu? Ili će to biti samo još jedna smetnja dok ne dođe nešto bolje?

Ova nedelja ima zadatak za sve horoskopske znake koji se tiče pronalaženja ravnoteže u ljubavnim životima i na radnom mestu. Neki od nas su nezadovoljni onim što sada imamo i dozvolili smo da nas taj pritisak slomi. Verujemo da nam treba 'bilo šta' osim onoga što imamo, što je deo problema.

Percepcija može biti raj ili pakao, i dok imamo tranzite na nebu kao što je sekstil Meseca Pluton, Mesec nasuprot Merkura i Mesec u konjukciji Neptuna, moramo da pazimo da previše skrenemo u negativno razmišljanje. Kada pun Mesec u Ovnu počne da opada, osećaćemo se malo pozitivnije u vezi sa životom, a kada je Venera u kvadratu sa Uranom tog istog dana, počećemo da vidimo stvari. iz druge perspektive.

Merkur trigon Uran dolazi kao poziv za buđenje koji nam govori da su negativno razmišljanje i stvari poput... žaljenja... gubljenje našeg vremena. Sa sekstilnim Mesečevim Plutonom koji nam ide, znamo da je promena neizbežna i produktivna... i dok završavamo nedelju punim mesecom u Ovnu , u našim srcima možemo znati da nas ništa ne može zaustaviti. Percepcija je sve. Neka ta vizija bude dobra. 

Kako će pun Mesec u Ovnu uticati na vaš znak ove nedelje:

Ovan

Umesto da se bavite onim što vam odgovara, možda ćete odlučiti da je ovo nedelja kada rizikujete nešto.. Neki vas mogu nazvati budalastim zbog vašeg izbora, ali niste ovde da biste ispunili nečija očekivanja o tome šta bi trebalo ili ne bi trebalo da radite. Osećaj potpune autonomije prati vas tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. Postupaćete po svom mišljenju i neće vam biti svejedno da li ćete uspeti. Odlučili ste se. To je ono što se ovde računa.

Bik

Ove nedelje, 25. septembra - 1. oktobra 2023, oporavljate se od traumatskog iskustva. Dobar deo je što je prošlost. Više niste u gušti, ali znate da u ovakvim situacijama treba da slušate svoje telo. Upravo sada, vaše telo vam govori da se povučete i povučete. Ovo može izgledati samo kao da ste dodatno spavali ili uzimate slobodan dan. Nije ništa strašno, ali kada vam zatreba, dajte sebi ono što vam treba.

Blizanci

Prošli ste kroz dobar period ovih dana, Blizanci, i čini se da se vaša sreća nastavlja, barem još neko vreme. Tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. otkrićete da morate više da verujete svojim instinktima jer ste ovih dana na meti. Ova vrsta samopouzdanja će vas odvesti u nešto novo i bićete oduševljeni saznanjem da vam je sva ta novost dostupna. Da, zaslužujete da budete oduševljeni! Ako je vaš moto "jednom se živi"', ove nedelje nesumnjivo izvlačite najbolje od toga.

Rak

Čini se da je u vašem životu postojala situacija koja je zanemarena i tek tokom nedelje od 25. septembra do 1. oktobra 2023. vi ili bilo ko drugi, u tom slučaju, izgleda da primećujete da zahteva pažnju, odmah. Vi ćete skočiti i biti taj koji će spasiti dan, a vaš dar rasuđivanja će biti upravo ono što je potrebno da izazovete zamah i napredak. Nema više opuštanja.