Za neke je srodna duša zastareo i nerealan koncept. Ali za druge je to nešto vrlo stvarno i za tim traže ceo život. Iako postoje čvrsti argumenti na obe strane, nekima je namenjeno da veruju u srodne duše bez obzira šta im se kaže.

Nije tajna da određeni znakovi imaju reputaciju duboko emotivnih, pa su najosetljiviji i najromantičniji znaci i najskloniji da veruju u srodne duše. Svaki horoskopski znak ima drugačiji razlog za verovanje u ovaj koncept: dok neki cene stabilnost koju životni partner nudi, drugi žude za srećnim krajem iz knjiga priča o kojima svi sanjamo, primećuje Bustle.

Rak

Jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, Rak obožava ljubav i zamišlja da će imati prelepu ljubavnu priču koja će se materijalizovati venčanjem. Budući da je toliko vezan za ideju srodne duše, ovaj znak ima tendenciju da ignoriše upozorenja u vezi i da favorizuje rasplet iz bajke po svaku cenu.

Bik

Znak kojim vlada planeta Venera, romantičan i odan. Ovaj zemljani znak ceni stabilnost više od svega, pa mu je cilj stabilan odnos sa pouzdanim partnerom. Međutim, Bik je i veoma praktična i nezavisna priroda, što znači da ne stvara pritisak tražeći partnera kada nema nikakav povoljan znak. Bik veruje u ideju o srodnoj duši, ali je uveren da će ga sresti u pravom trenutku, pa ne forsira sreću.

Riba

Sanjari zodijaka su u stanju da provedu sate na kraju razmišljajući o svom budućem partneru. Njihova bujna mašta tera ih da zamišljaju kako će on izgledati, kako će razmišljati i kako će se slagati s njim. Jedan od najromantičnijih i najosetljivijih znakova, Ribe su privržene ideji o srodnoj duši i brižni su i pažljivi partneri.

Vaga

Znak pod uticajem planete Venere, Vaga je znak posvećen partnerstvu, pa je razumljivo zašto ovaj vazdušni znak veruje u svoju srodnu dušu. Osim toga, Vaga voli da traži emotivne veze, što joj pomaže da izgradi temelj u potrazi za pravim životnim partnerom.

(Sensa)

BONUS VIDEO: