Ako postoji razlog zašto se danas osećamo posebno srećnim ili bolje rečeno 'laganim' kada su u pitanju ljubav i veze, je zato što  imamo tranzit Meseca i Venere da nam pomogne da se sve razreši na najbolji  mogući način. I dok je ovaj tranzit od pomoći skoro svakom horoskopskom znaku,  tri horoskopska znaka koji će se popeti na vrh i zaista doživeti milost koju nam na ovaj dan može ponuditi ovaj tranzit. 

Dan nam pruža priliku da pokažemo da slušamo, da smo tu za tu osobu i da želimo da budemo uz nju. Proaktivni smo i rado učestvujemo. Ne brinemo se o tome kako danas izgledamo; nismo opsednuti time kako naša voljena osoba tumači naše postupke. Mi smo jednostavno tu da pružimo ljubav, otvorimo svoja srca i omogućimo našim partnerima da se osećaju prijatno i bezbedno u našem prisustvu. 

Tri horoskopska znaka koji su srećni u ljubavi 5. oktobra 2023:

BIK

Ako postoji neko ko voli ideju da svoju romansu shvata ozbiljno, to ste vi i uvek ste se tako osećali. Međutim, takođe shvatate da ozbiljno shvatanje veze nije samo niz reči koje u teoriji zvuče dobro - vi znate da prava veza podrazumeva trud i da u svakom trenutku vodite računa o potrebama svohg partnera.  
Tokom tranzita Meseca i Venere, želećete da ova osoba zna da uz vas može da bude prirodna i opuštena i da je u potpunosti prihvatate i vidite. Ne uzdržavate se kada je u pitanju vaš velikodušni duh; ljubazni ste, puni ljubavi, slatki i lagani, a najveći poklon koji možete dati osobi koju volite je dar prihvatanja.

STRELAC

Došli ste do tačke u svom životu gde verujete da je ljubaznost put, i da ako ljubaznost nije uključena, onda biste radije samo propustili priliku. Ovaj dan vam pruža priliku da živite svoj san o ljubaznosti u kontekstu vaše romantične veze.
Jasno je da imate poseban odnos sa partnerom i da plešete potpuno jedinstveni ples života na plimama i osekama svakodnevice. Danas prepoznajete i da vaša veza ima potencijal da potraje ceo život.
Uz međusobno poštovanje i sposobnost da jedno drugome pokažete poštovanje, videćete kako je ovaj dan zaista poseban. 

RIBE

Vi ste potpuno svoji i autenični i nikada niste birali puteve kojim se kreću svi ostali. Danas, 5. oktobra 2023., tokom tranzita Venere Meseca, otkrićete da je osoba sa kojom ste izabrali da provedete ovaj svoj jedinstveni život na istom putu kao i vi! 
Danas prepoznajte lepotu zajedničkog života koji ste stvorili i uživaćete u smehu i zabavi. Za vas je danas trenutak potpunog prepuštanja i poverenja - deljenje bliskosti i malih urnebesnih trenutaka sa voljenom osobom. 

(Sensa)

BONUS VIDEO: