Saznajte šta horoskop za vikend od 13. do 15. oktobra 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Treba vam vremena da se opustite. Planirajte kratak izlet u prirodu da biste napunili baterije. Pozovite prijatelje na spontani piknik ili sportske aktivnosti na otvorenom.

Bik
Ovog vikenda osećaćete se posebno blisko sa partnerom, pa iskoristite priliku za romantičnu šetnju ili večeru za dvoje. Prepustite se udobnosti svog doma i provedite vikend opuštajući se uz dobru knjigu ili film.

Blizanci
Očekuje vas vikend ispunjen razgovorima i smehom sa partnerom. Provedite vreme zajedno razmenjujući ideje i planove. Poželećete da uživate u umetnosti i muzici ovog vikenda, pa posetite neki događaj.

Rak
Emocije će cvetati ovog vikenda. Potrebno vam je vreme za opuštanje i meditaciju . Pronađite mir u prirodi ili se posvetite nekom hobiju.

Lav 
Lavovi će zablistati ovog vikenda. Uživaćete u pažnji partnera i ceo vikend će biti samo za vas dvoje. Uživajte u ljubavi i romantici!

Devica
Ovog vikenda posvetite se svojoj bašti ili domu. Uređenje prostora donosi zadovoljstvo. Organizujte kućnu zabavu za porodicu i prijatelje i uživajte u dobroj hrani i prijatnom društvu najmilijih.

Vaga
Planirajte vikend putovanje u romantični grad ili na jezero da biste se opustili i uživali u prirodi. Ovaj vikend je savršen za rešavanje nekih problema koji su vas mučili u prethodnom periodu vezano za ljubav. Otvoren razgovorje ključan.

Škorpija
Organizujte večeru za dvoje kako biste se opustili i povezali sa voljenom osobom. Ovaj vikend ćete provesti u izgradnji intimnosti sa partnerom i uživanju, a to je upravo ono što vam treba nakon napornog perioda na poslu.

Strelac
Posvetite se porodici ovog vikenda. Vreme koje ne provodite zajedno tokom radnog dela nedelje važno je zameniti kada imamo više slobodnog vremena. Šetnja u prirodi je odličan način da se povežete.

Jarac
Ovog vikenda sve će biti u znaku zabave. Posle dužeg vremena, konačno ste opušteni i nemate mnogo briga – slobodni ste da uživate u malim radostima. Opustite se i prihvatite sve što vam život nudi.

Vodolija
Ovo je vreme za razmišljanje o dugoročnim ciljevima. Razmislite šta vas ispunjava i šta želite da postignete u budućnosti. Možete odlučiti da se bavite dodatnim obrazovanjem ili istražite nova interesovanja. Postavite sebi izazove koji će vas podstaći da rastete.

Ribe
Ribe će osetiti potrebu da unaprede svoje veštine ovog vikenda. Otvoreni ste za učenje i traženje novih mogućnosti za napredovanje na poslu. Razmislite o pohađanju kurseva ili radionica koje će vam pomoći da postanete iskusniji u svojoj oblasti.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO: