Ovi horoskopski znakovi, imaju problem da pronađu partnera jer su im kriterijumi ponekad previsoki, veoma lako izlaze iz odnosa u kojima se više ne pronalaze. Vole da žive nezavisno, po svojim pravilima. Često se u društvu šale na svoj račun, povodom burnog života koji vode. Ovih 6 horoskopskih znakova su neprevaziđene kosmopolite:

1. Vodolija

Vodolije više cene prijateljstvo, duhovnu i intelektualnu povezanost nego romantiku. Duge i ozbiljne veze vide kao pretnju njihovoj slobodi. Međutim, ako pronađu partnera koji može da im postane najbolji prijatelj, sa kojim je svaki dan drugačiji i koji ne vrši pritisak na njih sa idejama o porodičnom životu, rado će uploviti u ljubavnu vezu. Nažalost, njihova ekscentričnost i glad za novim avanturama često pobeđuju i ostavljaju ih kao horoskopski znak koji će najverovatnije ostati slobodan.

2. Devica

Device su veoma analitične i pronicljive prirode. Kao racionalan horoskopski znak nastoje da se bave predviđanjima zašto je dobro, a zašto ne, da stupe u ljubavni odnos. Nisu toliko romantične, više teže kao ozbiljnosti i odgovornosti. Ne vole spontanost, zalažu se za red, plan i organizaciju, koje se čvrsto pridržavaju.

3. Jarac

Ovaj horskopski znak je više fokusiran na svoja poslovna dostignuća nego na  ljubav.  Strogi i visoki kriterijumi im otežavaju da pronađu partnera, zato se dešava da duži niz godina provedu sami. Čak i kada pronađu nekoga ko im se svidi, znaju da vrlo lako odustanu ukoliko se životne navike partnera ne poklapaju sa njihovim ili kada uoče da se od njih očekuje više ulaganja u odnos nego što su to isplanirali.

4. Ovan

Ovnovi su veliki  egocentrici  koji u prvi plan stavljaju sebe i svoje potrebe. Nepoverljivi su i u većini situacija oslanjaju se isključivo na sebe jer to smatraju najsigurnijim. Teško sklapaju kompromise što dosta otežava održavanje partnerskog odnosa. Međutim svojom harizmimom, flertom i energijom privlače dosta ljudi, tako da uvek imaju veliki broj kandidata za vezu.

5. Strelac

Strelčevi su avanturističkog i živahnog duha i jedino mogu biti sa osobama koje su slične njima. A to znači da je u pitanju neko ko je radoznao, željan novog znanja, iskustva i sa kim mogu da proširuju svoje vidike. Takođe najbitnije im je da im neograničavate slobodu. Nikako ne mogu podneti dosadan, monoton, šablonski odnos pun stereotipa.

6. Škorpija

Poznati su kao znak koji ima burne veze. Ukoliko ne nađu nekog ko će trpeti njihovu tešku narav, koja ne želi da se menja, veoma je moguće da će ostati samci. Ljubomorni su i sumnjičavi, tako da umeju s vremena na vreme da na upakovan način provociraju partnera. Plaše se emotivnog vezivanja kako ne bi ostali povređeni i teško se otvaraju. Potrebno je dosta vremena i truda kako bise pridobili njihovo poverenje.

Ako želite da saznate koja 3 horoskopska znaka očekuje dobar finansijski period.

BONUS VIDEO:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Sensa