Šta Noć veštica donosi vaše, horoskopskom znaku 31. oktobra 2023. godine!

OVAN

Mars je vaša vladajuća planeta, pa ćete ovog dana sve osetiti malo intenzivnije. Možda ćete se osećati malo impulsivnije i razdražljivije tokom ovog vremena, ali na sreću to vam neće upropastiti Noć veštica.

BIK

Usled trenutnog perioda pomračenja, doživljavate duboke promene u osećanjima prema sebi i svojim najmilijima. Osećaćete se inspirisanim da pričate o svojim mislima i osećanjima.

BLIZANCI

Jutro pred Noć veštica je odlična prilika da zaronite u svoj unutrašnji svet i otkrijete dubine koje leže u vama. Budite hrabri i počnite neustrašivo koračati ka svojoj suštini.

RAK

Vaša intuicija će biti još jača nego inače i vodiće vas u prošlost. Možda ćete u ovom trenutku osetiti da želite da se vratite svojim korenima i povežete se sa svojim precima ili ponovo zapalite kontakte sa ljudima iz vaše prošlosti.

LAV

Osetićete snažan uticaj Meseca, koji će malo iritirati vaše odnose. Noć veštica je idealno vreme da odete na žurku sa svojim najmilijima, zajedno se opustite i ojačate vezu.

DEVICA

Sada je vreme da napravite mesta za sve što vas čeka u poslednja dva meseca ove godine. Možda želite da temeljno očistite svoj dom, ili ćete možda osećati da želite da izbacite neke stvari, ljude, terete, odnose iz svog života.

VAGA

Noć veštica vam donosi romantiku! Ako ste slobodni, mnogo ćete razmišljati o određenoj osobi, možda će se ona pojaviti u vašim snovima. Vreme je da napravite prvi korak i date šansu ljubavi. Oni u vezi će (konačno) imati još nekoliko trenutaka ljubavi sa svojim partnerom.

ŠKORPIJA

Tokom Noći veštica i dalje ćete osetiti efekte pomračenja Sunca. Nalazite se u periodu duboke transformacije, što može biti malo zamorno i iscrpljujuće. Idite na zabavu i opustite se.

STRELAC

Očekuju vas mnoge proslave i društveni događaji. Ali ne zaboravite na svoje odnose i pobrinite se da svojim voljenima pokažete dovoljno ljubavi i poštovanja.

JARAC

Sada je odlična prilika da se povežete sa svojim višim ja. Priuštite sebi meditaciju ili čitanje tarot karata; ovo će vam dati jasniju sliku o tome ko ste zaista i šta bi trebalo da bude vaš sledeći korak.

VODOLIJA

Kada razmišljate o tome kako želite da provedete Noć veštica, najbolje je da verujete svojoj intuiciji. Vreme je da prestanete da ugađate drugima, da se zauzmete za svoje (čak i neobično) gledište i izrazite ono što zaista mislite.

RIBE

Tokom ovog perioda osećaćete se pomalo umorno ili pospano. Odvojite malo vremena da se odmorite i napunite baterije. Pred vama je nekoliko meseci bogatih događajima, pa skupite snagu za sve što je pred vama.

Možda će vas zanimati i dnevni horoskop za 31. oktobar 2023. godine.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO.

BEOGRAĐANI ODGOVORILI: Šta slavite - Svetog Luku ili Noć veštica? (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija