Otvara vam se mogućnost u skorijem periodu da upoznate pravu ljubav. Ova 4 horoskopska znaka najverovatnije će upoznati svoju srodnu dušudo kraja godine

Ovan

Kada se zvezde poravnaju, osetićete da vas privlači osoba koja vam može doneti radost kakvu nikada ranije niste doživeli. Jednom Ovnu potreban je prostor da poseduje svoju vatrenu moć, a istovremeno i mir kako bi mogao da napreduje. Ovog  puta osećate se dovoljno bezbedno jer se o vama brine partner koji slavi vašu snagu dok vas teši u trenucima kada se više ne osećate jakim. Nemojte zazirati od onoga što zaslužujete samo zbog straha od ranjivosti.

Vaga

Možda ćete se spojiti sa srodnom dušom do kraja godine koja će vas podsetiti na sve dobro što zaslužujete. Vagaželi zdravu vezu, gde je partnerusklađen sa njenim vrednostima. Takvu osobu možete prizvati, samo kada ne pokušavate da udovoljite drugima na račun sopstvene sreće. Imate najbolje šanse da privučete osobu zbog koje se osećate voljeno I koja će vas poštovati i ceniti.

Blizanci

Blizanci će uskoro upoznati svoju drugu polovinu. Pazite da vas uzbuđenje ne ponese, dok temeljno ne istražite vezu, da vidite da li ima potencijal da se transformiše u dugotrajnu ljubav. Lako ćete uroniti u haotični entuzijazam uzbuđenja i strasti, a da ne uzmete u obzir mogućnost da je to ipak loš izbor Neke osobe dolaze u naše živote da nas nauče važnim lekcijama o životu. Razmislite, pre nego što se odlučite na bilo kakav strmoglav potez, ali ne zaboravite da ipak uživate u vožnji. Naučićete mnogo o sebi na ovom putovanju i šta zaista želite.

Lav

Lavovi vole teatralnost i romantiku. Tako da veoma često možete da budete omamljeni velikim gestovima partnera ili da im uzvratite, pre nego što saznate kakva je osoba zaista. Vaš susret sa posebnom osobom, naučiće vas da usporite i date prioritet konkretnim akcijama. Naučićete da uživate u laganoj romansi, bez žurbe. Ne padajte ni na čiju čaroliju pre nego što procenite karakter osobe. Nova situacija će vas izazvati da se čvrsto držite svojih granica čak i ako ste suočeni sa primamljivom iluzijom ili će vam dati stvarnost ljubavi o kojoj ste sanjali. U svakom slučaju, morate slušati svoju intuiciju.

Ako vam je ovo bilo zanimljivo, pročitajte kojih 6 horoskopskih znakova su omiljeni u društvu.

BONUS VIDEO: 

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

   Izvor: Sensa