Ljubavni horoskop ove nedelje je veoma uzdbuljiv. Biti zaljubljen u decembru deluje skoro kao situacija iz bajke. Zima predstavlja jedan od najlepših perioda u toku godine jer se ljudi zbližavaju i proslavljaju praznike. Prema astrolozima, ova 3 horoskopska znaka mogu da očekuju promene na ljubavnom planu 7. decembra. Postoji mogućnost da u njihov život uđe nova osoba sa kojom će započeti romansu.

1. Lav

Jedina stvar koja vas sputava da se prepustite partneru je sumnjičavost i nesigurnost jer ne znate da li ste na sigurnom terenu. Vaša prirodna pozitivna energija sijaće tokom cele nedelje, pa se pripremite za akciju, zabavu i romantiku.

2. Vaga

Ove nedelje naći ćete se na raskrsnici, ili ćete pružiti partneru drugu šansu ili ćete zauvek otići. Međutim energija vam je naklonjena, pa će situacija teći u pravcu pomirenja. I ako važite za teatralnu osobu po prirodi, ipak ne volite da pravite pozornicu od svog ljubavnog života

3. Ribe

Pruža vam se mogućnost da doživite ljubav iz bajke. Niko od nas ne zna šta budućnost donosi, tako da treba da uživate u sadašnjem trenutku i da se oslobodite briga. U ovoj nedelji osećaćete se prijatno i bićete u zagrljaju voljene osobe.

Pročitajte, na ova 4 znaka uticaće mesec u Devici.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

 Izvor: Sensa/ Your Tango/ A.S.