Prema astrolozima, ključ opastanka u ljubavnim vezama 3. januara 2024. godine, jeste da umete da slušate partnera i da pazite na ono što govorite.

Postoji vreme za razgovor, a postoji i vreme za tišinu. Tako da, ako ovi horoskopski znaci žele da reše probleme u vezi jedino rešenje je kompromis i dogovaranje.

Tranzit Meseca sa Venerom pomaže da budemo opušteniji nego inače, kada su u pitanju partnerski odnosi. Ova 3 horoskopska znaka rešiće ljubavne probleme 3. januara 2024. godine.

Lav

Ako se budete zapitali da li postoje stvari koje vas koče u ljubavnom odnosu, videćete da su i te kako prisutne. Ovaj dan donosi vam tranzit Meseca i Venere, što će vam olakšati da ne budete previše gordi i ponosni i da pustite da sve teče spontano i opušteno. Vaš partner i vi ste u harmoničnoj vezi, samo je bitno da vi to shvatite i da se drugačije ponašate.

Škorpija

Danas ćete primetiti da vam nešto nedostaje u odnosu. A rešnje je upravo u vama, potrebno je da se više otvorite partneru i i da pokažete veće interesovanje za njega. Vreme je da mu pružite osećaj sigurnosti.

Jarac

Pošto je veza u kojoj ste  izgrađena na posvećenosti i predanosti, znate da ako dođe do problema, možete ga rešiti. U vezi nema mesta za lutanje jer vas dvoje iskreno želite da budete zajedno, iako ste razdražljivi s vremena na vreme, dobro funkcionišete kao tim. Danas ćete da uvidite šta vas koči da podignete vezu na još veći nivo.

Saznajte kojih 5 horoskopskih znakova su najveći sitničari.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

YourTango/Sensa/A.S.