Ljubavni horoskop za 8. januar prema astrolozima biće dinamičan za pojedine znakove. Mesec i Venera u Strelcu ukazuju na iskrene emocije.

Ovan

Tvrdoglavi ste i ne odustajete od onoga što želite. Takav stav može da bude problematičan za vaš ljubavni život. Bitno je da sagledate stvari i iz partnerovog ugla. Razmislite o romantičnom putovanju, kako biste se ponovo povezali. Ukoliko ste slobodni ovo je odličan period da se posvetite sebi i da istražite ono što vas interesuje.

Bik

U poslednje vreme prema ljubavi pristupate sa racionalne i hladne perspektive, ali partnerski odnosi ne funkcionišu baš tako. Iako vam deluje da znate sve o nekoj osobi, život je spontan i svakog dana otkriva po nešto novo o nekome. Danas treba da se opustite i da se emotivno otvorite vašem partneru, na taj način ćete da produbite vaš odnos i da izgradite čvrsto poverenje. Shvatićete da vam je partner najveća podrška kao i vi njemu.

Blizanci

Mesec u ravni sa Venerom spojiće vas još više sa partnerom. Potrudite se da ukažete strpljenje i razumevanje kako bi obnovili ljubavni odnos. Danas ćete shvatiti da ste partner i vi tim koji može da pobedi sve nedaće i poteškoće.

Lav

Nije potrebno mnogo da biste bili romantični. U stvari, živite za ukradene trenutke namenjene stvaranju uspomena sa osobom koju volite. Dakle, kada se Mesec spoji sa Venerom u vašoj kući romantike i kreativnosti, osetićete nalet emocionalne energije, poručuju sa sajta Your Tango.

Devica

Dok Mesec nežno grli Veneru u znaku Strelca, željni ste da svoj dom učinite prijatnim za druge. Ako izlazite, želite da napravite prostor koji poziva ljude da ostanu i druže se sa vama. Danas će vam se ukazati prilika da upoznate posebnu osobu, koja će vas pozvati na sastanak.

Vaga

Današnji dan je stvoren za poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite. Možete početi sa aktivnim slušanjem i na taj način da bolje upoznate svog partnera. Sitni trenuci sreće će vas zbližiti.

Škorpija

Možda ćete otkriti da je vaš partner savršena osoba i dokazaćete svetu da ste moćan par koji je stvoren jedno za drugo. Možda ćete videti priliku da uđete u poslovni odnos sa vašim partnerom.

Ako ste oduvek sanjali o tome da budete u posvećenoj vezi sa svojim najboljim prijateljem i nekim sa kim biste mogli da izgradite carstvo, narednih nekoliko dana vam se mogu otvoriti vrata za neverovatno dobre stvari za vašu finansijsku i romantičnu budućnost.

Strelac

Veza možda nije vezana za vas jer ste trenutno orijentisani prema slobodi. Vreme je da procenite svoje želje. Intimno ste povezani sa svojim ličnim snovima i ambicijama.Ovo je savršen dan da provedete neko vreme sami sa sobom. 

Jarac

Možda nećete videti crvene zastavice u vezi, a možda je to zato što ne želite. Teško je biti objektivan kada se Mesec poveže sa Venerom u Strelcu. Svojevoljni ste i buntovni u ovakvim danima kada je ljubav u pitanju.Ako osećate da volite nekoga, držaćete se čvrsto svoje lojalnosti

Vodolija

Prijateljstvo je za vas tako posebna reč. Vi cenite svoje prijatelje, a ako nešto posebno, kao što je romansa, proizađe iz prijateljstva, bićete presrećni

Ribe

Možda ste vi ta osoba koja povlači crtu u pesku kada je ljubav u pitanju. Na vrhu vaše liste je reč poštovanje. Vi to zahtevate i podrazumevate. Želite da imate osobu u svom životu koja razume vašu potrebu za privatnošću i ličnim prostorom. 

Saznajte koja 3 horoskopska znaka treba da izbegavate za izlaske.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Sensa/A.S.