Horoskop za 11. januar 2024. godine predviđa pozitivnu energiju svim znacima. Mesec u Jarcu doneće dosta uspeha i romantike.Ova 3 horoskopska znaka otkriće svoju autentičnost i posebnost.

Rak

S obzirom da je Mesec u trigonu sa Uranom možete da očekujete da ćete 11. januara moći da se osećate dovoljno slobodno da jednostavno budete ono što jeste, znajući da će vas osoba koju volite i kojoj verujete prihvatiti onakvim kakvi jeste. Prošli su dani kada morate da čekate da vidite da li ste 'dobro uradili', jer niste zainteresovani da dobijate potvrdu sopstvene vrednosti od drugih. Znate koliko vredite.

Devica

Ono što čini ovaj da toliko drugačijim za vas, jeste upravo vaš stav. Obuzeće vas osećaj superiornosti. Retko dajete sebi priliku da 'budete sve što možete da budete' jer ste skloni da sami sebe stanete na put, ali tokom Mesečevog trigona sa Uranom, osećaćete se prilično sjajno jer ste to što jeste.

Ono što može iznenaditi sve u vašem najbližem krugu je vaš osećaj otvorenosti, jer niste uvek toliko zainteresovani za promene. Vaš partner će biti u miru, znajući da nećete da budete zahtevni. 

Škorpija

Danas ćete da budete okruženi mirom i ljubavlju, potrudićete se da se takvo stanje zadrži.To je dovoljno lako tokom trigona Meseca sa Uranom, pošto ovaj tranzit podržava ideju razmišljanja van okvira.

Iako se to može pojaviti niotkuda, dok Mesec u trigonu Uran definitivno gomila spontane akcije, videćete da ćete 11. januara 2024. vi i vaš romantični partner možda na kraju učiniti nešto tako čudno da ćete se naprsno ponovo zbližiti. Pružićete dosta širine i slobode partneru.

Pročitajte ljubavni horoskop od 11. do 31. januara 2024. godine.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Sensa/A.S.