Tranzit, Mars sekstil Neptun, donosi nam uverenje da je ono što radimo zaista prava stvar. Ne pokušavamo da namećemo svoje puteve drugima, jedino što zaista zahtevamo danas je poštovanje. Tri horoskopska znaka će danas posebno biti intuitivna i osetljiva. 

1. Ovan

Naporno ste radili na sebi u smislu samopouzdanja, radne etike, ličnih ciljeva i zdravlja. Konačno ste uspeli da uđete u tempo i ne želite da vas iko prekida u tome i ometa u tome.

Tokom tranzita Marsovog sekstila Neptuna, bićete veoma osetljivi i reagovaćete burno prema svakom ko pokuša da vam udeli savet. Vodite računa da ne budete previše grubi u nastupu jer ćete se osećati neprijatno i loše ukoliko oterate voljene osobe od sebe.

Bitno je da shvatite da vam bliske osobe, zaista misle dobro. Da, sve to možete sami, ali nemojte zamerati onima koji samo pokušavaju da vam pomognu.

2. Blizanci

Danas ćete se osećati poletno, energično i zaljubljeno. Iskoristite kreativno raspoloženje za stvaranje.Tranzit koji vam pomaže ovog dana je Marsov sekstil Neptun.

Iako ćete se možda osećati inspirisanije nego ikada ranije, možda ćete želeti da budete sami do te mere da ćete biti grubi prema svakome ko pokuša da uđe u vaš prostor danas i da ometa vaš mir i samoću, poručuju sa sajta Your Tango. 

3. Ribe

Osećate se kao da ste konačno shvatili koje veštine su vam neophodne da budete najbolji u svom poslu. Tokom Marsovog sekstila Neptuna, bićete prilično uvereni da ste vi najveći autoritet u ovom poduhvatu i da niko drugi zapravo nema pravo da se meša. Ne morate da sprovodite njihove savete, ali treba da ih saslušate jer na taj način ukazujete poštovanje.

Saznajte koja 3 znaka će se naći pred velikim izazovom, usled tranzita Mesečevog kvadrata Neptuna.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Sensa/A.S.