Vikend horoskop za 30. i 31. mart preporučuje svima da se za vikend odmore posle burne nedelje, a nekim znacima neophodan je odmor od svega - čak i od partnera.

Ovan

Ne pokušavajte da ubedite druge da vas razumeju i uđu u vašu kožu. Ne oglašavajte svoje planove i želju za promenom. Bilo bi dobro da manje pričate, a više radite, te da otputujete na izlet sa porodicom..

Bik

Pokušajte da ne idete u krajnosti. Bićete previše osetljivi. Nema potrebe da se žrtvujete. Ne odbijajte pomoć prijatelja i kolega. Verujte svojim voljenima, poverite im se i organizujte večeru. .

Blizanci

Ovo je povoljan period da oživite svoje smele planove i kreativne ideje., da napravite iskorak. Prtner će vas  podržavati cele sedmice, a nedelja je dan za opuštanje, sport, relaksaciju i putovanje.

Rak

Uspeh na poslu pratiće vas cele nedelje, a subota se samo nadovezuje i biće puna vreve. Imaćete priliku da se odmorite tek u nedelju, iskoristite je pametno.

Lav

Nedelja je bila naporna, ali donela je zadovoljstvo, Više verujte svojim osećanjima, neće vas prevariti. Organizujte večeru za prijatelje i porodicu - mnogo im nedostajete.

Devica

Ove nedelje vaše veze i poznanstva igrale su odlučujuću ulogu, postali ste društveniji i ležerniji, a vikend bi trebalo da provedete sa svojom porodicom - užom i širom. Roditelji su vas željni.

Vaga

Moraćete da odgovarate za svoje greške. Ne bi trebalo da ulepšavate stvarnost. Ako ne dozvolite sebi opuštanje za vikend, rizikujete da propustite neku jedinstvenu šansu u svom ličnom životu.

Škorpija

Bez napora upravljate ljudima i postižete uspeh - pa treba da se dovoljno odmorirte. Za vikend možete lako da rešite manje probleme i sredite dom, ali pokušajte da se ne preterate i nađete vremena za izlazak i šetnju.

Strelac

Objektivno proceniei sopstvene sposobnosti i nagomilani umor. Zanemarite informacije koje vam stignu u petak - mogu biti netačne, a ljubomora neosnovana. Preporučljivo je da provedete vikend sa decom.

Jarac

U životu dođu trenuci kada treba bar nakratko da zastanete i razmislite... Krajem nedelje poželećete da se posvetirte sebi, da odete kod frizera i povratite lepotu sebi, a red i udobnost kod kuće, te da se vidite sa prijateljima i rođacima.

Vodolija

Posle gužve i ogromnog stresa i manjih finansijskih gubitaka, napunite za vikend kadu, opustite se ibindžujte serije. Imajte na umu da impulsivnost i tvrdoglavost mogu izazvati svađe između vas i voljenih. U nedelju izbegavajte kritike i porodične svađe.

Ribe

Razmislite o svom voljenom i sebi. Imate puno stvari koje treba da uradite i nerešenih problema, vreme je da dođete do toga. Ali počnite od najvažnije stvari. U vezi vas čeka mnogo svađa, ljubomore i prevare - pa je najbolje da se razdvojite za vikend.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Sensa/Z.A.