Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2024. godine!

OVAN

Krajem nedelje za vas počinje novi ciklus. Univerzum će vam ponuditi pomoć da otkrijete sve što vam je potrebno za dalji uspeh. Držite oči otvorene jer bi vas inače velike vesti mogle iznenaditi. Pripremite se da neće sve ići glatko, ali treba da prođete kroz period samospoznaje da biste mogli da izdržite pozitivan intenzitet nastupajućeg perioda.

BIK

Da li vam je poznat onaj osećaj kada nešto toliko želite, a onda kada se to dogodi, preraste u razočaranje? Samo to bi vam se moglo desiti ove nedelje. Nemojte biti razočarani, a ako jeste, slobodno se žalite jer je to deo ovog putovanja. Budite spremni za nove izazove.

BLIZANCI

Ove nedelje, zajedno sa Devicom, najviše ste mogli da osetite Merkurov uticaj. Ali ne brinite, činjenica da ste trenutno u padu ne znači ništa drugo osim znaka da napravite pauzu. Prihvatite izazov Univerzuma, sve što je odloženo, neisporučeno, nerešeno pokušajte da to na trenutak ignorišete. Ponekad ne možete da imate kontrolu i to je sasvim u redu.

RAK

Zvezde su vam naklonjene ove nedelje. Sve vidite pre drugih, imate energiju, ispunjeni ste. Osećate proleće i počinjete da gradite neke nove situacije koje će izroditi ono čemu već dugo težite. Čak ste spremni da podignete tempo. Ali šta čekate? Pokrenite se, sada.

LAV

Očekujte veoma retku, ali zaista važnu situaciju u životu. Trenutak u kome ćete konačno jasno videti sve što je pred vama u budućnosti i kako postići ono za čim čeznete. Odjednom ćete imati osećaj da morate nešto da uradite i iako ćete početi sa tim, naizgled neplanirano, očekuju vas zapanjujući rezultati.

DEVICA

Poput Blizanaca, bićete pod uticajem Merkura, ali će vam se to odraziti na sasvim drugačiji način.Prolazite kroz period čišćenja, pa je dobro prihvatiti ove reakcije i zapitati se odakle dolaze. Istovremeno, imate priliku da naučite da se kontrolišete kada nešto krene naopako.

VAGA

Vaša intuicija će biti jaka, a faza nostalgičnog razmišljanja će vam ponuditi obilje inspiracije. Da biste izbegli Merkurov uticaj, povežite se sa osobom iz prošlosti koja kreativno utiče na vas. Budite drugačiji načini razmišljanja. Neko za koga ste oduvek mislili da je poseban. Ovaj period je važan za vaš napredak.

ŠKORPIJA

Dok shvatate da drugi nisu u stanju da u potpunosti razumeju vašu viziju i da morate da se prepustite uticajima Merkura, jer ne možete promeniti sve odjednom, strasti, posebno romantične, se bude u vama . Možda oko vas vlada ludilo, ali je upravo zbog toga moguće pronaći uzbuđenje koje vam nedostaje.

STRELAC

Čudno, dok se svi drugi bore sa izazovima, možda ćete preživeti ovu nedelju neoštećeni, ali samo ako prihvatite dosadu kao jedini siguran ishod. Ignorišite tenzične situacije.

JARAC

Imate sreće i doživećete trenutak spoznaje. Kreativna rešenja će se probuditi u vama. Razmišljaćete o budućnosti i pronaći načine da se poboljšate. Vaša smirenost je sada na vrhuncu i imate priliku da shvatite ono što drugi uopšte ne mogu da shvate.

VODOLIJA

U mogućnosti ste da potpuno ignorišete sve negativne vesti jer znate da ne možete direktno uticati ni na šta osim na sopstveno mentalno i fizičko zdravlje. Funkcionišete ove nedelje u svojoj energiji i to vam pruža zaštitu od svih neočekivanih situacija, sukoba i nesporazuma.

RIBE

Očekuje vas veoma uspešna nedelja. Da, rekli smo retrogradni Merkur, ali to ne utiče na vas onoliko koliko biste želeli. Došli ste do određenih otkrića i zaključaka u koje ste sasvim sigurni. Stoga odišete samopouzdanjem.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za april 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.