Današnji tranzit M,eseca Vodolije u kvadratu Merkura  nas pokreće i pruža izuzetnu energiju. Ova 2 horoskopska znaka će prevazići današnje izazove.

Ovan 

Znate da ne možete sve da kontrolišete. I ovde mislimo na ljude, događaje, pa čak i na vaše reakcije. To ne znači da ne pokušavate. Vi ste osoba koja voli organizaciju. Međutim, možda ćete otkriti da u ovakvim danima ne možete sve da imate pod kontrolom.

Desiće se stvari koje niste očekivali i reč je o dobrim stvarima.  Možda nećete moći da kontrolišete ili menjate druge, ali možete prihvatiti da postoje samo neke stvari koje ne možete da kontrolišete. Tokom Mesec Vodolije u kvadratu Merkura, možda ćetes e naći pred iskušenjem.

Lav

Bacate se u određene situacije sa toliko entuzijazma, ali ne shvatate da ste možda prestrogi prema sebi. To je ono što vam se dešava danas, tokom Meseca Vodolije u kvadratu Merkura. Imate gigantske, moćne, neverovatne planove, a ipak izgleda da niko nije zainteresovan za vas.

To vas čini tužnim i možda ćete na kraju ignorisati svoje prijatelje, možda čak i izolovati sebe kako biste izbegli žaljenje. Ovo je odlična lekcija da naučite više o strpljenju. Tajming je ključan. Vaše namere su dobre, a vi ste ljubazna i velikodušna osoba. Razumete da nisu svi kao vi i to je u redu, piše sajt Catine ro.

Saznajte šta vam donosi veliki ljubavni horoskop za april 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.