Između današnjih tranzita Venere u Ovnu i Sunca u konjunkciji čvora, videćemo da se nekoliko odnosa okreće na bolje, i to iz jedinog razloga što je nešto ovde moralo da se promeni.

Ovo može biti među prijateljima, članovima porodice ili partnerima. Ono što znamo sa sigurnošću je da tokom Sunčeve konjunkcije čvora, ne idemo unazad. 

Bik

Strpljenje je samo jedna od vaših vrhunskih vrlina. Iako drugi možda neće pogoditi ovo o vama, vi ste sigurno pokazali svom partneru da ste spremni na sve. Ovo se odnosi na to koliko ćete tolerisati negativno ponašanje partnera koje je usmereno prema vama.

Tokom Sunčevog čvora u konjunkciji počinjete da osećate da partner iskorišćava vaše strpljenje. Danas će se to sve promeniti jer ćete mu konačno staviti do znanja da tako ne može sa vama.

Vi niste neko ko želi da promeni osobu. Niste ovde da spašavate nekoga, niti da mu pokažete bolji put. Očekujete da se ljudi brinu o sebi.

Lav

Radili ste dosta na sebi u poslednje vreme. Poslednja stvar koja vam je potrebna, u ovom trenutku, je da vaš partner oživi stare navike koje u prošlosti nisu bile dobre po vas. Potrebna vam je podrška voljene osobe, a čini se da niko nije tu za vas.

Tokom tranzita Sunčevog čvora u konjukciji, primetićete da vam je strpljenje na izmaku. Niste sigurni da više želite da igrate ovu igru, što znači da ste umorni od vašeg partnera koji misli da je u redu da vas vraća na mučne prošle trenutke.

Zato treba da zgrabite energiju koja dolazi sa Sunčevim čvorom u konjukciji i iskoristite je da izlečite svoj život i napredujete sopstvenim tempom.

Jarac

Bilo je trenutaka u vašem životu kada ste mislili da se nikada nećete promeniti. A onda ste shvatili da želite promenu, ali da vam je samo potrebna inspiracija. Ako imate cilj koji želite da postignete, onda se sve menja u vašem životu.

Tokom Sunčevog čvora u konjunkciji, prilično je lako uočiti da je vaša veza vredna borbe, čak i ako ste u prošlosti bili blizu da odustanete od nje, piše sajt Yourtango. 

Pročitajte veliki horoskop za april 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.