Tri horoskopska znaka imaju najviše sreće u ljubavi. Tokom današnjeg tranzita Meseca u konjunkciji sa Jupiterom, videćemo da je jedan od glavnih razloga zbog kog smo sa osobom u vezi taj što nas najbolje razume.

Strelac

Tokom tranzita Meseca u konjunkciji sa Jupiterom 10. aprila, otkrićete da ste pronašli srodnu dušu. Ono što je možda izgledalo kao slučajni susret koji je upravo prerastao u punu sjajnu ljubavnu vezu, sada vam se čini kao sudbina. Energija Jupitera je vaša baza. Uvek je tu da vam pomogne u svemu što radite. Danas možete sve.

Jarac

Danas ćete iskazati veliku količinu ljubavi partneru. Zajedno ste prošli mnogo loših i dobrih stvari, koje su samo učvrstile vašu vezu. Današnji tranzit vam predviđa samo pobede. Jupitereva energija će vam pomoći da shvatite koliko vam partner znači i koliko vi njemu značite.

Vodolija

Toliko ste zaljubljeni da ne možete to da sakrijete. Tokom tranzita Meseca u konjukciji sa Jupiterom, sve stvari funkcionišu baš u smeru u kom želite. Otkrićete da svaki put kada nešto krene u lošem smeru, možete da ga vratite na pravi put.

Saznajte šta vam donosi veliki horoskop za april 2024. godine.

BONUS VIDEO: 

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/A.S.