Vikend horoskop od 20. do 21. aprila 2024. godine!

Ovan

Pred vama se nalaze razne mogućnosti, i iako bi vas ovo u početku moglo zbuniti, biće vam drago kada saznate da će vam na duge staze sve iću u najboljem redu. Možda ćete otkriti da se vi i vaš partner ne slažete onako kako želite, jedino rešenje je da iskreno tome porazgovarate. 

Ovde je naglasak na jasnoći. Ako možete da podelite sa partnerom ono što vam je na umu, a da to ne bude igra pogađanja, onda ćete na kraju dobiti sve što želite. Tranziti ovog vikenda testiraće vašu emocionalnu snagu.

Bik

Imate veoma snažan i dobar osećaj u vezi ljubavi, romantike i kuda vi i vaš partner idete. Bilo je događaja koji su se nedavno odigrali zbog kojih se osećate kao da ćete možda morati da radikalno menjate neke stvari jer vas je partner učinio nesigurnim. Ovog vikenda povedite računa o tome kom prijatelju ćete ukazati poverenje za izuzetno važnu stvar i dobro organizujte budžet jer vas očekuju neplanirani troškovi.

Blizanci

Ovog vikenda od vas se očekuju ozbiljne odluke, a vi niste spremni da ih donesete. Osoba koja vam je ukazala nepoštovanje mora da shvati da imate granice u toleranciji. Zvezde će biti na vašoj strani i daće vam snagu da se zauzmete za sebe. Nakon toga dobićete ogroman nalet samopouzdanja.

Rak

Ovog vikenda vaše ideje neće biti najjasnije vašim ukućanima. Potrudite se da im sa što većim entuzijazmom i fokusom predočite vaše poslovno shvatanje. U tom slučaju biste mogli da zadobijete njihovo poverenje i podršku.Zvezde vam neće biti naklonjene na polju energije i komunikacije, zato treba mnogo više da se potrudite nego inače. 

Lav

Ovaj vikend ćete provesti radno, ali vas to neće opteretiti jer dobijate ogromno poštovanje od saradnika. Svi računaju na vas i posmatraju vas kao pravog lidera, bez kog se posao ne može obaviti.

Uvidećete da se ponosite svojim radom, a možda ćete čak opaziti i da imate određenu sposobnost da kreirate nešto blizu savršenstva. Međutim ovo se može loše odraziti na vaš ljubavni život. Povedite računa o partneru i pružite mu više pažnje, a i vama bi prijalo malo odmora.

Devica

Ovog vikenda sve će biti na vašoj strani. Šta god da počnete da radite, da li je to u pitanju posao, sklapanje novog poznanstva ili je reč o običnoj dnevnoj rutini, aspolutno ćete imati uspeha i sreće! Konačno će vaš rad biti zapažen nakon dugo vremena.

Vaga

Posvetite se duhovnom razvoju jer vam je to neophodno. Ova dva neradna dana iskoristite da se vratite svojim hobijima iz prošlosti i videćete koliko će vam to prijati. Na taj način oslobodićete se stresa i tenzije koje osećate već duže vreme. Držite se onoga u šta verujete, otkrićete da je to najbolji put za vas.

Škorpija

Ova nedelja je bila veoma naporna za vas poslovno i zdrastveno. Iskoristite vikend da povratite energiju koju ste izgubili. Postoji mogućnost da upoznate novu, zanimljivu osobu koja bi mogla da vam privuče pažnju. Na vama je da li ćete ući u vezu ili ne.

Strelac

Ove nedelje se pitate da li da pređete tu granicu ili da svoje misli zadržite za sebe. Ono što ste počeli da primećujete je da više niste u stanju da obuzdate svoje emocije kada je u pitanju osećaj potiskivanja. To počinje da vas pogađa i da uznemirava vaš kreativni život. Morate reći šta vam je na umu.

Jarac

Bez obzira što neki ljudi smatraju da ste možda napadni u nastupu i energiji, ostvarićete veliki uspeh i time im staviti do znanja da pravite rezultate. Da, pedantni ste i možda čak malo prestrogi prema sebi, ali kada ste vođeni ciljevima, onda vas niko ne može zaustaviti. 

Vodolija

Strpljenje je ključ za sve vaše probleme ovog vikenda. Potrudite se da sagledate stvari iz racionalne prizme i videćete da nema potrebe sa žurbom. Posvetite vreme prijateljima i druženju jer će se tako stvoriti prilika da upoznate srodnu dušu. Neka zabava bude vaše drugo ime.

Ribe

Vaš trenutni životni stil zahteva promenu, ovog vikenda imate priliku da započnete taj proces. Ukazaće vam se poslovna prilika o kojoj biste trebali da razmislite. Vaša kreativnost bi mogla da vam donese finansijsku korist.

BONUS VIDEO:

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Sensa/A.S.