Horoskop za 8. jul 2024. predviđa da će tranzit Meseca u Lavu koji se suprotstavlja Plutonu u Vodoliji poslati 4 horoskopska znaka u srećniju eru. Doživećete lični rast i metamorfozu, osvestiće emocije, a oni koji pokušavaju da prošire posao ubiraće plodove svega što su posejali.

Ova 4 horoskopska znaka ulaze u srećniju eru počevši 8. jula 2024:

Lav

Mesec je u vašem znaku i sa opozicijom sa Plutonom, vaš je trenutak da nastavite ličnu evoluciju. Bićete ohrabreni da prihvatite promene koje se dešavaju u vašoj kući odnosa. Ako ste u posvećenoj vezi, to vas može približiti razumevanju potreba vašeg partnera. Samci Lavovi će takođe imati koristi jer vam tranzit omogućava da budete nepokolebljivi u pogledu onoga što želite u vezi, uz diplomatski stav i poštovanje vaših potreba i granica. Cvetaće vam karijera, veze i dom.

Škorpija

U ovom periodu drugi svedoče o vašoj emotivnoj energiji, a vama je izazov da u pronađete emotivnu sigurnosti kakvu želite. Mesec naspram Plutona vas podstiče da se oslobodite negativnih emocija - posebno onih povezanih sa vašim snovima ili karijerom. Vreme je da se fokusirate na sebe i podsetite se da ste vi sebi jedina konkurencija. Ne poredite se sa drugima. Nastavite naporno da radite za ono što želite i doživećete uspeh na duge staze.

Vodolija

Pluton je u vama već aktivirao transformaciju pre više od godinu dana. Sada ćete se usredsrediti na odnose. Vreme je da se podsetite šta želite u vezi, kako činite najbolje da ona funkcioniše i da li vam je prijatna emocionalna ranjivost. Iako ste izuzetno nezavisni, ovaj tranzit vas može vas naterati da pretpostavite koliko emocija delite. Ako imate prijatelja ili partnera kome se možete poveriti, oslobodićete se i ublažiti deo bola. Emocije nisu znak slabosti – one pokazuju nečiju moć.

Bik

Mesec u Lavu nasuprot Plutonu u Vodoliji utiče i na najviše i na najniže delove vaše karte. Prvo će vam pokazati da je briga o sebi neophodna ako planirate da nastavite ovim putem. Što se više fokusirate na uspeh, to ćete više viđati rezultate. Važno je ne dati više jednoj strani nego drugoj jer će se ravnoteža narušiti. Imaćete potrebu da ostanete povezani sa svojim emocijama i da se osvrnete na svoj odnos sa majkom ili majčinskom figurom i videli kako je to oblikovalo vas. Opet ćete se brinuti o sebi i postati svesni sopstvene moći.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.