Horoskopza 2. avgust 2024. predviđa da će 2 horoskopska znaka imati mnogo sreće 2. avgusta 2024. Sreća je svima potrebna u svakom trenutku, ali u našim teškim vremenima posebno je teško bez nje, pa je toliko važno znati da su zvezde – i sama sudbina – na vašoj strani. Mesec je u trigonu sa Saturnom, a taj tranzit otklanja prepreke i pomaže nam da vidimo jasniji put za naše naredne poteze. Doživljavate blagoslove, a sreća i prilike koje nam se ukazuju doslovno pred vratima.

Koji horoskopski znak će imati sreće 2. avgusta?

Jarac

Jarčevi ne veruju u intuiciju, pa je zato retko slušaju, a danas bi trebalo da poslušaju njene savete. Na taj način ne samo da će dobiti odgovor na važno pitanje za njih - uglavnom lične prirode - i moći da urade pravu stvar bez gubitka poverenja bliske osobe, već će i pronaći pravi pristup njoj. Međutim, ne treba zanemariti ni druge oblasti života – ni pomoć unutrašnjeg glasa neće biti suvišna.

Devica

Možda ćete se iznenaditi jer izgleda kao da ćete preskočiti nešto što nikada niste mislili da ćete preći. To može biti bivša veza, a može biti i loša navika. Trigon Meseca sa Saturnom ćete pretvoriti u sreću. Ovaj tranzit koristi Saturnovu energiju da promeni stvari u vašem životu, pa ćete morati da napravite mesta za sve što je dobro i srećno. Ovaj dan omogućava blagoslov u ljubavi, porodici i karijeri.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih