Horoskop predviđa da će pun Mesec 18. i 19. avgusta biti u Vodoliji - a taj znak je odgovoran za timove i interesovanja, ambicije i planove za budućnost. Pun Mesec će biti težak za mnoge znakove jer će u trenutku kada se pojavi Saturn i Venera biti u opoziciji - moraćete da uložite ozbiljne diplomatske napore u komunikaciji sa ljudima starijim od vas. Zato je bolje ne sređivati stvari i ne praviti nikakve skandale od 18. do 20. avgusta, inače situacija kasnije može dovesti do ozbiljnih posledica. Osim Supermeseca, na sve ljude će  neminovno uticati i retrogradni Merkur, koji iz Lava prelazi u Devicu.

Iako pun Mesec Vodolije ili plavi Supermesec dostiže punoću 19. avgusta 2024, njegov uticaj će se osetiti tri dana pre i tri dana posle - to će biti jedan od najsnažnijih perioda ovog meseca. Moguće su dramatične promene u mnogim oblastima života, a naročito u poslu i ljubav. Retrogradni Merkur pomoći će u pronalaženju i prevazilaženju prepreka na putu do željenog cilja.

Bik

Pun Mesec 18. avgusta nastupa u vašem sektoru karijere i statusa - završavate ciklus povezan sa vašim profesionalnim aktivnostima. Verovatno je da se ne menja samo vaša karijera već se menja čak i status i titula. Na situaciju u vašem profesionalnom napredovanju utiče planeta Pluton, što može značiti da će na to uticati određena uticajna osoba. Takođe, možete odlučiti da napustite posao i posvetite se nečemu što vas ispunjava.

Vodolija

Pun Mesec se javlja u vašem znaku – pa ste u centru pažnje zahvaljujući ličnim planovima za promene na poslu. Neke promene su vam već donele rezulat i sada možete zatražiti podršku svog oca ili šefa kako biste krenuli napred. Na primer, možda ćete dobiti novo odeljenje kojim ćete upravljati, ili čak možete početi da radite za sebe. Možda ćete dobiti važnu titulu ili zadatak koji će biti vredan i prilično poštovan u društvu. U početku to može biti povezano sa obukom i dobijanjem novog sertifikata.

Devica

Pun Mesec javlja se 18. i 19. avgusta 2024. u vašem sektoru rada i zapošljavanja, što znači da možete završiti angažman u jednom timu i preći u novi. Vladar punog Meseca Uran je u vašem sektoru učenja i širenja – može vam se ponuditi ozbiljnija pozicija, na primer u nekoj međunarodnoj kompaniji ili pozicija da promovišete veliki međunarodni projekat.

BONUS VIDEO:

TikTok/spiritualweatherman Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru