Horoskop predviđa da će se 3 znaka Zodijaka vratiti bivšim ljubavima u jesen 2024. Odlučuju da daju bivšem partneru još jednu šansu.

Kada stalno razmišljate o svom bivšem, na kraju poželite da ponovo stupite u kontakt s njim. To je upravo slučaj i sa znacima koji se ove jeseni vraćaju bivšim ljubavima. Žele su da svojim bivšim partnerima daju još jednu šansu i pokušaju da profunkcionišu. Njima je potrebno vreme da prebrode teške trenutke, a sada će se osetiti spremnim i upustiće se u izazov. Ipak, moraju biti veoma oprezni u vezi sa tom odlukome, jer "podgrejana ljubav" najčešće nema pozitivan ishod. Zato rizikuju da će opet imati povređena osećanja.

Lav

Hladni jesenji dani dolaze sa trenucima melanholije za Lavove. Pripadnici ovog znaka osećaju potrebu za snažnom i strasnom ljubavlju kakvu su nekada imali. I neće tražiti ljubav u naručju druge osobe, već će pokušati da se vrate svom bivšem partneru. Učiniće sve što je u njihovoj moći da obnove odnos s bivšim partnerom. Ovim snažnim znacima potrebno je razumevanje koje je imao od bivšeg. Vreme će biti na strani Lavova, zvezde kažu da će bivšem partneru moći da se vrate na jesen 2024. godine.

Vaga

Pripadnici Vaga pokušaće da se vrate svom bivšem partneru u jesen 2024. Ovaj znak je poznat po svojoj diplomatskoj strani i sposobnosti da reši svaki problem. Zato će pokušati da obave iskrene razgovore sa bivšim partnerima kako bi došli do rešenja. Inače, ovi znaci će biti mnogo pažljiviji prema potrebama svojih partnera i pokušaće da dodaju novu vrednost vezi. Sitni romantični gestovi će napraviti razliku u emotivnom životu para, važno je samo da otovr oči širom, ovoga puta će im biti naplaćeno što su bivšeg dragog povredili.

Ribe

Riba imaju veliku dušu i vole iz sve snage. Pripadnici ovog znaka žele da se vrate svom bivšem partneru i poprave vezu u paru. Učiniće sve što je u njihovoj moći da imaju filmsku ljubavnu priču. Čak i ako će se mnogo žrtvovati u jesen 2024. godine, učiniće sve moguće, ali i neoguće da bi ovoga puta uspeli da ostanu zajedno. Jednostavno neće odustati od svoje velike ljubavi. Imaju snagu u ovom periodu, naoiružale su se strpljanjem, trudiće se da imaju lepe zajedničke trenutke sa svojim starim novim partnerom. Ipak, ubrzo će se pisetiti zašto su se rastali.

BONUS VIDEO:

TikTok/spiritualweatherman Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru