Horoskop za 2.septembar 2024. otkriva šta su vam zvezde pripremile na svim životnim poljima.

Ovan

Biće ovo jedan naporan dan. Pokušajte da idete korak po korak i ne stavljate preveliki pritisak na sebe. Zvezde vam pružaju podršku. Stiže vam se period sa mnogo uspona i padova. Imaćete važan razgovor s partnerom, verovatno sastanak. Idite na sport.

Bik

Jači ste nego ikada i potvrđujete se na svim nivoima. Zvezde kažu da je pred nama nekoliko napornih dana, ali ćete se sjajno nositi sa njima. Budite nežni prema sebi i razmislite o potrebi da provedete više vremena sa svojom porodicom. Imaćete komunikaciju u vezi sa nekretninama sa rođacima.

Blizanci

Ovo je prilično zahtevan period. Najavljuju se mnoge emocionalne promene. Mnogo ćete razmišljati. Imaćete danas neke probleme oko dokumenata, a možda će se javiti i neko od rođaka. Stiže vam poziv na sastanak.

Rak

Danas ćete imati raspravu o novcu, prihodima ili plati. Fokusirani ste na porodicu, ona vam je ključna tokom ovog perioda. Zvezde kažu da vas može neočekivano posetiti i voljena osoba. Sad je idealno vreme za otklanjanje grešaka u uspomenama.

Lav

Snažni ste i željni da se afirmišete. Nijedan izazov nije prevelik za vas. Sa mnogo stvari morate da se nosite, ali vi ste strpljivi i mudri. Dobićete dobre lekcije o lojalnosti i predanosti. Možda ćete mnogo komunicirati. Stžu vam dokumenti ili važan paket.

Devica

Biće ovo dan bez nervoze. Bićete mnogo pažljiviji prema odlukama koje morate da donesete i pokušavate da se fokusirate na odgovornosti koje ste preuzeli. Imaćete tajni razgovor koji će vam biti emotivno jako značajan.

Vaga

Očekaju vas miran ponedeljak. Iako imate mnogo posla, trudite se da se ne uznemiravate. Ovo je povoljno vreme za vas. Otvaraju vam se mnoge mogućnosti za razvoj. Danas ćete se lepo družiti s prijateljima ili nekom grupom ljudi, na poslu ili na sportu.

Škorpija

Savet je da budete mnogo pažljiviji u vezi sa odlukama koje morate da donesete. Tokom ovog perioda može doći do tenzija između vas i vašeg partnera. Pokušajte da ne vršite preveliki pritisak na sebe i zajedno donosite važne odluke. Razgovor s nadređenima.

Strelac

.Prilično ste nedruštveni ovih dana, a to vas može koštati ljubavnih veza i prijateljstava. Tokom ovog perioda možete ući u neka vvrlo kratka partnerstva, što će vas ozbiljno naterati na razmišljanje. Bićete u kontaktu sa osobom iz inostranstva.

Jarac

Empatični ste i puni ljubavi. Čak i ako ne govorite mnogo, duboko u sebi znate da je vaš život lepši nego što ste se nadali. Iskreno uživate u ovim trenucima i trudite se da date drugima onoliko koliko ste dobili. Imaćete prepisku o finansijama.

Vodolija

Vi ćete se afirmisati u septembru 2024. Naučite da više cenite život i uživate u njemu baš onakvom kakav jeste. Sve više razmišljate o mogućnosti da osnujete porodicu, a to vam izgleda postaje imperativ.

Ribe

.Konačno mate miran dan. U poslednje vreme se dogodilo mnogo stvari koje su vas uznemirile. Sada je vreme da sve to spojite i krenete korak po korak. Fokusiraćete se na posao i zdravlje. Stižu lepe vesti od kolega. Poslušajte lekara.

BONUS VIDEO:

MONDO/Uroš Arsić Zašto je brak podvig