Horoskop predviđa da će se svim znacima 12. septembra 2024. desiti zanimljiv preokret, ali da će se prilike na nebu posebno odraziti na 3 horoskopska znaka. Njih Sunce u kvadratu s Jupiterom vodi u sezonu obilja i sreće, pa staju u red za veliku dozu pozitivne energije.

Rak

Postoji veoma dobar razlog zašto možete tako dobro da radite tokom Sunčevog kvadrata s Jupiterom: spremni ste. Želite da unesete dobre vibracije u svoj život i spremni ste da prihvatite da zaslužujete najbolje. Vi osećate se dobro u životu. I imate izbora.

Ova sezona doneće izobilja i radosti, a vi ste spremni i ne čekate da neko drugi ispravi stvari za vas. Vi odlučujejete da li ste srećni ili ne i birate sreću i ljubav u izobilju.

Vaga

Jako daleko ste otišli sa ozlojeđenošću ili krivicom, i dosta vm je i jednog i drugog osećanja. Vreme je da usvojite novi stav jer želite ono što svi drugi žele: ljubav i mir.
To je tako jednostavno - 12. septembra videćete da su i ljubav i mir mogući i da treba da se oslobodite nepotrebnih emocija. Umorni ste od tuge, vreme je da stanete na noge.

Otvorite vrata sreći i obilju. Žudite za ljubavlju i naklonošću, a tokom Sunčevog kvadrata Jupitera videćete svetlost koja obasijava činjenicu da ste vredni i dragi.

Škorpija

Vaše srce 12. septembra doživljava promenu i konačno se mirite sa činjenicom da ste vredni ljubavi. Vreme je za lečenje i prihvatanje, za ideju da ste dobro takvi kakvi jeste. Čim sve to usvojite, srcem i umom otvarate kapije velikoj ljubavi i izuzetnom obilju. Ljubav se kreće ka vama.

Vi ste vladar svoje sudbine, i dok ovaj tranzit prođe, odlučićete da ste vredni dobrog života. Želite sreću, želite je mnogo, i sigurno ste tu da budete što srećniji. Pa neka sezona obilja počne ovde i sada!

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih