Horoskop predviđa da će 16. septembra 2024. život testirati 3 znaka Zodijaka. Možda se suočavaju sa problemima i treba im mala pomoć, pa treba da pronađu unutrašnju snagu i češće sebe stavljaju na prvo mesto.

Astrolozi tvrde da test pada u vreme kad Mesec ima suprotan tranzit ka Uranu, pa 3 horoskopska znaka moraju pustiti prošlost i pokušati da nastave dalje. Mogu se osećati razočarano i obespravljeno, u njihovim životima odvija se unutrašnja borba i oni stižu u ćorsokak, te moraju mnogo da nauče o strpljenju i disciplini.

Blizanci

Kad god vam neko kaže šta možete, a šta ne, poželite da zakolutate očima i pokažete da vam nije stalo do njegovog mišljenja. Uvek ćete biti verni sebi, čak i ako niste sigurni u ono što radite. Videćete da je ovo jedan od onih dana kada svi u vašem životu žele da vam "pomognu". Iako sve to zvuči dobro, mnogi zapravo ne pokušavaju da vam pomognu već da vas nateraju da radite stvari "na njihov način“. Mesec vam može dati informacije koje su vam potrebne da prođete kroz ovo turbulentno vreme. To će vas voditi kroz dan i osećate se kao da vas univerzum tretira preko prijatelja koji ne mogu da zadrže svoje mišljenje. Morate biti strpljiviji.

Vaga

Ponekad ne možete da verujete da vas život testira na način kako to čini danas. Ako je suđeno da bude na visokoj funkciji, bićete u najboljem izdanju. Videćete da zbog Meseca nasuprot Urana želite češće da preuzimate inicijativu. Zvuči kao da ste umorni od igranja po pravilima drugih. Nalazite se u situaciji da zahtevate svoju nezavisnost. Stvari ne dolaze tako lako kako želite. Univerzum će tokom ovog dana testirati vaše strpljenje. Samo od vas zavisi da li ćete uspeti da prevaziđete ćorsokak i nastavite sa svojim životom kako želite.

Jarac

Izgleda da vas život ponovo iskušava. Ponekad se osećate kao da sve ide protiv vas. Ali nije sve tako dramatično kao što mislite. Postoje elementi u igri koji izgledaju kao da vas testiraju, ali istina je da je to samo još jedan običan dan. Ono što možete da uradite u takvim situacijama jeste da budete strpljivi. Čak i ako stvari trenutno izgledaju beznadežno, sve što treba da uradite je da promenite svoju perspektivu. Ne zaboravite da ste zemljani znak koji uspeva u svemu što naumi. Život će nastaviti da vas iznenađuje na prijatan način čak i kada vam se čini da ništa ne ide kako treba.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih