Horoskop za 3. oktobar 2024. nam daje do znanja da ako se dovoljno potrudimo, možemo postići sve što nam je potrebno, a 3 horoskopska znaka konačno završavaju velike i važne borbe. Astrologija kaže da će se tokom Mesečevog trigona s Jupiterom uzdići i završiti kao pobednici.

Bik, Lav i Devica će učestvovati u dobroj energiji Jupitera i okončati borbu tokom Mesečevog trigona s Jupiterom.

Bik

Najneverovatnija stvar će se desiti u njihovom životu i na kraju će osećati kao da imaju odgovore u sebi sve vreme. To se odnosi na to kako doživljavate borbe koje vas trenutno muče. Stvari počinju da imaju smisla za vas, tokom Meseca u trigonu sa Jupiterom okupljaju se delovi koji vam daju do znanja da ste se izborili za ono što vam je važno u životu. Možete se radovati novom načinu razmišljanja, jer je tranzit Mesečevog trigona Jupiter tu da vam pokaže svetlu stranu stvari. Pustite sve i budite srećni.

Lav

Tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom osećaćete se toliko nepokolebljivim da nešto uradite da nećete imati vremena da razmislite o tome kolika je to borba. Drugim rečima, moći ćete da se distancirate od koncepta borbe 3. oktobra 2024. godine. Uzdignite se i zablistajte i skoro odmah uhvatite ideju da ta vaša borba još uvek nije završena. Videćete da počinjete da se osećate manje opterećeni i svesniji ste ideje da život ima više od same borbe. Ovaj dan vam donosi snagu i nadu i omogućava vam da vidite da u vašem životu postoji mnogo više od toga da se držite jedne stvari koja vam nikada ne donosi radost... ili olakšanje.

Devica

Znate da morate da naučite lekcije ako želite srećno da nastavite dalje. Borili ste se sa ovom jednom stvari već godinama, a lekcija koju ćete dobiti na današnji dan, 3. oktobra, tokom tranzita Mesečevog trigona Jupiter, jeste ona koja vam govori da je u redu da je pustite. To znači da treba da napustite borbu. Da li je to tako lako uraditi? Ne, ali to ne znači da je i nemoguće. Ako lekcija dana pokušava da vas navede da vidite da ste vi zaduženi za to kako doživljavate borbe svog života, onda ćete tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom sve to videti kao neophodno i privremeno.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih