Horoskop predviđa da će 3 znaka Zodijaka prevazići prošlost i izlečiti srce od ljubavnih bolova 8. oktobra 2024.
Suočiće sa svojom prošlošću i prevazići sve bolove od kojih još moraju da se leče.

Astrološka kretanja nam donose Mesec nasuprot Jupiteru, veoma koristan tranzit za lečenje i prevazilaženje poteškoća, a Škorpija, Strelac i Vodolija moraće da se pomire sa svojim gorkim ljubavnim iskustvima iz prošlosti.

Svi se možemo složiti da prevazići prošlost nije tako lako kao što zvuči, činjenica je da, iako svi imamo svoje lične priče, nije ih lako prevazići, jer svako mora da idemo svojim tempom. Međutim, tokom tranzita Meseca naspram Jupitera 3 horoskopska znaka pobediće prošlost i leče bolove u srcu 8. oktobra 2024.

Škorpija

Imate svoju priču i držite je se - sve dok ta priča ne postane toliki teret da osećate da vas zamara. Reč je o vašoj prošlosti koju držite kao štaku u rezervi, ali znate da to više nema smisla. Vreme je da prevaziđete ovu prepreku i izlečite se od povreda koje vam je prošlost nanela. Spremni ste da pustite prošlost. Ono što vam pomaže da nastavite dalje i prihvatite isceljenje jeste tranzit Meseca nasuprot Jupiteru, koji vam pokazuje izbor: ili ćete se držati prošlosti nećete otići nikud, ili ćete je konačno pustiti i krenuti u budućnost.

Strelac

Možda ste pomislili da ste se već odrekli prošlosti, a ipak, utorak vas podseća da ne možete lagati sebe o određenim stvarima. Tokom Meseca nasuprot Jupiteru koristićete Jupiterovu energiju da budete iskreni prema sebi; to je prvi korak ka izlečenju. Srce vam je bilo slomljeno, i negde u tom pravcu, odlučili ste da bol definiše ko ste. Poistovećivanje sa bolom i prošlošću vam nije donelo ništa osim štete, pa ste zato tako umorni od života. Na vašu sreću, tranzit Meseca naspram Jupitera čini vas dobrim ili vam pomaže da se okrenete. Ovo je dan kada odlučite da napustite prošlost.

Vodolija

Prva stvar koju ćete razumeti tokom Meseca nasuprot tranzitu Jupitera jeste da se sve dešava u svoje vreme i da ne možete zaustaviti isceljujuću energiju. Posebno je ne možete zaustaviti tokom Meseca nasuprot Jupiteru. Videćete da će vam biti skoro nemoguće da pronađete izgovor da ostanete zaglavljeni u prošlosti. Morate preći preko toga, i vi to znate. Sebe prepoznajete kao nekoga ko se plaši promena, ne bojte se nepoznatog jer sve se za va menja nabolje.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih