Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 14. do 20. oktobra 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike da nikako ne propustite!

Ovan

Prema nedeljnom horoskopu od 14. do 20. oktobra 2024, u ponedeljak ćete imati razgovor o seksualnim motivima u vezi. Moguća je poseta psihologu ili lekaru. Bićete izuzetno emotivni zbog događaja vezanog za vaše mesto stanovanja. U petak, 18. oktobra, Venera u Strelcu donosi vam poklon iz inostranstva. Možete imati emotivnu komunikaciju s partnerom. Za vikend ćete ići na put sa rođacima. Upoznaćete osobu koja može da vam pomogne u prodaji, izdavaštvu i reklamiranju.

Bik

Početkom sedmice razrešićete odnos s partnero zahvaljujući pomoći prijatelja. Takođe, poboljšaćete odnos u timu s kolegama. U sredu i četvrtak pun Mesec u Ovnu doneće vam mogućnost da otkrijete tajnu koja vas dugo muči. U petak će vam Venera u Strelcu doneti vedar, možda romantičan susret. Za vikend se fokusirajt na finansije, imaćete i izdatak za nešto prilično važno i krupno, pa vodite računa, savetuje nedeljni horoskop.

Blizanci

Početkom nedelje očekujte razgovor sa menadžmentom, verovatno po pitanju zarade i posla. Sreda vam donosi odluku da li ostajete u timu, ali i sastanak s prijateljima ili zabavu. Venera u Strelcu će vam krajem nedelje doneti romantičan susret ili izlazak. Neko će vam pokazati naklonost. Bićete jako emotivni i možda ćete imati situaciju u kojoj ćete morati da trošite novac na svoj izgled ili zdravlje, savetuje nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024.

Rak

Nedeljni horoskop predviđa da vas očekujte vedar, emotivan, važan događaj u emotivnoj vezi. Verovatno ćete sresti svoju simpatiju. Donećete odluke vezane za karijeru i status. Možete zatvoriti pitanje koje dugo vučete. Stoji vam poznanstvo sa ženskom osobom preko posla ili zdravlja. Verovatno ćete trošiti novac i na poboljšanje svog izgled, a za vikend biste mogli imati tajni sastanak, putovanje na lepo i udaljeno mesto.

Lav

U ponedeljak i utorak imaćete razgovor o nekretninama, velikim finansijama i nasledstvu. U sredu i četvrtak pun Mesec u Ovnu doneće vam nalet energije, kao da se dešava vaš lični napredak, čak popularnost. Možete ići na put ili doneti odluku o kursu. U petak vam Venera u Strelcu vam sleduje ljubavni sastanak, neki lep poklon iz inostranstva. Za vikend ćete imati susret sa prijateljima, predviđa nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024.

Devica

Početkom nedelje očekujte strastvenu komunikaciju i prepisku s partnerom. U sredu i četvrtak doživećete transformaciju i prelazak u novu fazu vašeg odnosa. Osećaćete se drugačije, kao da ste se promenili. Verovatno ćete doneti i važnu odluku u vezi sa velikim finansijama i nasledstvom. U petak očekujte goste. Takođe, fokusirajte se na karijeru i status, savetuje nedeljni horoskop.

Vaga

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. predviđa da ćete na početku nedelje imati razgovor o finansijama i plati. U sredu i četvrtak sledi važan događaj koji je važan za vašu vezu. Verovatno je da će vaš partner doneti važnu odluku. Završićete zadatak na poslu koji se dugo odugovlači. Krajem nedelje ići ćete u kupovinu nečeg elegantnog ili vezanog za tehnologiju. Fokusiraćete se na učenje i otići na izlet.

Škorpija

Početak nedelje obeležiće vam razgovor s partnerom, a mogguće je da će tema ljubavi biti potomstvo. U sredu i četvrtak ćete se izboriti s problemima na poslu, možda ćete napustiti tim ili, obrnuto, zauzeti novu poziciju u njemu. Takođe je verovatan važan zdravstveni događaj kada je reč o dijagnostici. U petak će Venera u Strelcu doneti povećanje prihoda ili poklon. Uložićete u lepotu - kozmetičara ili frizera. Obratite pažnju na emocije i preživljavanje važne krize, savetuje nedeljni horoskop.

Strelac

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. predviđa da ćete početkom nedelje imati razgovor o seksualnim motivima u vezama, kao i posetu psihologu ili lekaru. Sreda donosi vam neku vrstu romantičnog događaja i veliku inspiraciju. Možete postići dobre rezultate u poslu i sportu. Kraj nedelje donosi vam poboljšanje izgleda, možda kupovinu nečeg poput haljine ili odlazak u kozmetički salon. Sleduje vam važan događaj u ličnoj sferi. Oprezno potpisujte važne dokumente.

Jarac

Početkom nedelje imaćete prepisku sa rođacima i putovanje s prijateljima. U sredu vam pun Mesec u Ovnu nameće odluke u vezi sa tim gde ćete živeti. Možete odlučiti da kupite ili prodate kuću. Do kraja sedmice Venera u Strelcu otvara vam romantičnu vezu na daljinu. Možete komunicirati i sa osobom koja je u inostranstvu, ali i sa psihologom onlajn. Važno je da stavite naglasak na zdravlje i vežbanje, savetuje nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024..

Vodolija

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra predviđa da ćete u ponedeljak i utorak imati komunikaciju s nadređenima o povećanju plata. I ubrzo ćete otići na važno poslovno putovanje. Mogle bi vam stići važne vesti od rođaka u četvrtak ili ćete pak dobiti važan poziv. U petak ćete imati važan susret s prijateljicom i otići na lepu zabavu. Za vikend ćete biti fokusirani na partnera, ljubav i decu.

Ribe

Početkom nedelje posvetićete se vašom željom da odete na put, pa ćete istraživati povoljne avionske karte. Pun Mesec u Ovnu u sredu donosi akcenat na finansije, možda ćete dobiti povećanje plate. Jedna žena će uticati na vašu karijeru i status. Verovatno ćete dobiti i vredan poklon. Obratite pažnju na svoj dom i nekretnine, ali i na hroničan zdravstveni problem, savetuje nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih