Horoskop predviđa da će u utorak, 15. oktobra 2024. godine, univerzum za 4 horoskopska znaka imati vrlo specifičnu poruku. Moraju da otvore uši i srce da čuju poruku, a ona je takođe i odgovor na neko od važnih pitanja koja svakodnevno postavljaju.

Od utorka će Venera biti u trigonu s Neptunom, koji je poznat po svojoj sposobnosti da promeni način na koji razmišljamo. To bi mogao da bude dan koji nam pokazuje da treba da pokažemo malo više ljubaznosti prema sebi. Venera u trigonu s Neptunom jeste nežan tranzit, pa će i poruke koje prime znaci Zodijaka biti podjednako nežne. I svi treba da budu srećni i blagosloveni, ali i da osećaju zahvalnost.

Bik

Kada u utorak primite svoju specifičnu i veoma posebnu poruku, prepoznaćete je kao nešto što je samo univerzum mogao da smisli za vas. Šta god da se dogodi u utorak, to jeste nešto što ćete odmah shvatiti da je suđeno. Bićete na pravom mestu u pravo vreme i dobiti dobre vesti.

Ako je konfuzija bila deo vašeg života donedavno, smatrajte da je ovaj dan dan koji će vam sve razjasniti. Ono što bi vas moglo nasmejati kada shvatite šta se dešava jeste koliko je svemir specifičan. Poruka koju ćete dobiti je tako skrojena za vas da bi bilo nemoguće da je druga osoba razume. Sve će vas inspirisati za budućnost.

Lav

Izgleda da je 15. oktobare namenjen vama na sve načine. Donosi vam izbor i biće vam veoma očigledno koje opcije su za vas najbolje. Ovde univerzum interveniše i pokazuje vam nešto što treba da znate pre nego što krenete dalje.

Venera trigon Neptun vam pruža perspektivu; ako budete nepristrasni, bićete otvoreniji da vidite istinu. Ta istina će vam se tokom dana predstavljati na način pun ljubavi i nežnosti. Sve to će vas na kraju inspirisati - Venera u trigonu s Neptunom otkriva kreativnost u vama. Bićete otvoreniji za sagledavanje stvari sa drugačije tačke gledišta nego pre samo nekoliko dana. Ostanite otvoreni, to je najbolji način da poboljšate sebe i pronađete radost u životu.

Devica

Ako želite da shvatite poruke koje su vam poslate iz univerzuma, bolje bi bilo da budu konkretne, jer niste sigurni da ćete ih razumeti ako nisu usredsređene na vas. S Venerom u trigonu s Neptunom koji prevodi, specifičnost je naziv igre. Imate nešto na umu i potrebni su vam odgovori. Univerzum vas neće izneveriti dok prihvata vaš upit i želi da reši misteriju za vas i sa vama.

Videćete da vam je tokom Venere u trigonu s Neptunom obezbeđen odgovor na dugotrajno pitanje, a čim shvatite da je to istina, vaš odgovor je tu. Sada možete ići napred, osećajući se optimistično i radosno.

Vaga

S obzirom na to da je ovo sezona vašeg rođendana, možda ste već prilično dobro raspoloženi, a sa Venerom u trigonu s Neptunom na visokom nivou, moći ćete da preuzmete to raspoloženje i podignete ga kroz moć pozitivnog razmišljanja. Pomenuti super pozitivan tranzit vam pomaže da malo bolje razumete svoj život i da vidite da ste vi poput univerzuma. Nagoveštaji i tragovi koje pokupite dolaze iz izvora u vama. To je i veliko znanje, sa tim gradite samopouzdanje.

Ideja da niste obmanuti čini vas srećnim, a to je zato što su vaša veličanstvena osećanja zasnovana na istinama, a veliki deo ovoga radi na poništavanju vašeg ugrađenog osećaja sumnje u sebe. Nema više toga. Venera u trigonu s Neptunom vam pokazuje da se možete osećati dobro zbog toga ko ste - u svakom trenutku.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih