Horoskop predviđa da će 3 horoskopska znaka pobediti sve izazove 24. oktobra 2024. Oni se izdižu iznad veoma teških problema koji su izgledali kao da će ih slomiti i skrenuti ih sa puta.

Ali danas nije taj dan.

Astrološki spasilac Mesec nasuprot Plutonu u četvrtak im daje važne životne lekcije. Ako im je nešto bilo na putu, tu prepreku su videli kao izazov vredan svog vremena i truda. Odbaciće svoju naviku i uzdići se iznad.

Bik, Devica i Škorpija su ta 3 horoskopska znaka. Svaki će delovati na osnovu moći koja im je data i prihvatanjem izazova za koji su u jednom trenutku mislili da će ih nadmašiti. A na kraju će odneti pobedu.
Oni su šampioni.

Bik

Mesec nasuprot Plutona će se pokazati kao jedan od boljih tranzita dok budete izdizali iznad izazova koji se ne tiču nikoga. Četvrtak ne samo da pokazuje svetu od čega ste napravljeni, već vam pokazuje i da je vaš horoskopski znak jak koliko verujete da jeste. To se prenosi i na način na koji vodite posao. Imate nešto na umu i dugo ste se suzdržavali jer niste mislili da to možete da doživite, a ipak vam horoskop pokazuje da možete da se izdignete iznad izazova. Potpuno ste sposobni da radite ono što želite. Život je težak, ali može postati bolji čim to prepoznate. I lakši.

Devica

Ako će u ovoj vašoj priči biti junaka, onda ste sigurno vi kandidat za glavnog junaka. Osećate se kao da je vaš život sajam teških izazova, a oni su u prošlosti izvuku najbolje iz vas. Vi ste pod uticajem Meseca nasuprot Plutona, tako da ćete se izdići i sada. Horoskop za četvrtak vam pokazuje da nema nazad. Pluton je planeta transformacije i promena, a kada je nasuprot Mesecu, to znači da su za sve koji osete njegov uticaj rezultati spektakularni. U četvrtak ćete savladati prepreke i suočiti se sa izazovima koji su pred vama. Vaš izazov je bio strah, ali prevazići ćete ga da biste nastavili dalje u životu i pronašli sebe.

Škorpija

Ako se pojavi izazov, vi ćete to shvatiti kao šansu za rast. Čekali ste znak kada bi trebalo da napravite potez, a da vam prilika pokuca na vrata. Sputavali ste se da budete srećnija osoba nego što znate da možete biti toliko dugo da vam je to postala navika. Zatvorili ste sebe bez razloga i vreme je da se ponovo oživite. Takođe je vreme da se uzdignete iznad teških izazova, tako da morate da počnete da obnavljate svoje samopouzdanje. Ako vam nešto može pomoći u tome, to je Mesec nasuprot Plutona. Ovaj tranzit vas vraća na mesto vozača i usmerava vaš horoskopski znak ka uspehu. Pobeda je vaša.

BONUS VIDEO:

TikTok/anna.halk Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih