Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Carica, Ljubavnici ili Snaga: saznajte koja je vaša tarot životna karta

Saznajte koja tarot karta vas najbolje opisuje i uz njenu pomoć istražite svoje potencijale...

  Izvor: Foto: Profimedia

Tarot je špil od 78 karata koje se u raznim krajevima Evrope koriste od sredine 15. veka za igru i predviđanje sudbine. Tradicionalno verovanje za tarot karte je da se one ne bave doslovno proricanjem, već istraživanjem puteva sudbine što znači da će nam pomoći onoliko koliko u njih verujemo.

Zanimljivo je da svaki dan u godini ima svoju tarot kartu, kao što svaki čovek ima svoju kartu koju je potrebno da uvek drži uz sebe.

Šta nam donosi pun Mesec u Škorpiji - "Odjednom Ti..."

Evo kako da odredite svoju tarot životnu kartu:

Pojedinačne brojeve svog datuma rođenja (dan, mesec i godinu) prvo saberete odvojeno dok broj ne svedete na jednocifreni, a onda saberite sva 3 dobijena jednocifrena broja kako biste dobili finalni jednocifreni broj. U slučaju da je vaš datum rođenja 27. 09. 1977., postupak je sledeći:

2 + 7 = 90 + 9 = 91 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 69 + 9 + 6 =24 = 2 + 4 = 6

Broj 1: Čarobnjak

Čarobnjak je osoba koja svu svoju energiju usmerava na stvaranje. Njegov um zaokupljen je velikim idejama, a srce plamti od strastvene želje da ih ostvari. Njegovo nadahnuće dolazi iz nebeskih visina, a on želi da ih pretvori u lepotu materijalne stvarnosti. Oko njega život buja u punom cvatu. Čarobnjak zna da kroz njega deluju stvaralačke sile veće od njega samog, pa svoj stvaralački dar prihvata zahvalno.

Ako je vaša životna karta Čarobnjak, vi ste nemirna osoba, znatiželjnog duha. Tema vašeg života je pokretanje događaja, ostvarivanje vizija. Hrabro ćete slediti svoje srce. Vi ste stabilna osoba koja živi ispunjenim životom i koja se daje svim srcem.

Šta nam donosi Venera u Raku: "Deo koji nam nedostaje..."

Broj 2: Velika sveštenica

Velika sveštenica tajnovita je osoba i okrenuta sebi. Ona zna da iza vidljivog sveta postoje skrivene sile osećaja i nesvesnog. Šta god da se događa u njenoj duši, zaklonjeno je velom tajne, kao što veo za njenim leđima zaklanja vodu. Velika sveštenica poznaje unutrašnju istinu, ona je sama simbol intuicije.

Ako je vaša životna karta Velika sveštenica, vi ste osoba prefinjene životne energije. Pobuđujete zanimanje svojom smirenošću i snagom koja se u vama naslućuje. Tajanstveni ste, saosećajni i vrlo kreativni. Vaš životni zadatak je da spoznate unutrašnju istinu. Poučeni vlastitim iskustvom, vođeni ljubavlju i mudrošću, možete pomagati drugima.

Ljubavni horoskop za maj 2015: Rakovi lepši nego ikad, Lav pred strasnom pričom

Broj 3: Carica

Carica je osoba koja zna da uživa u životu. Glamurozna, vesela i nesputana, zrači samopouzdanjem. Za nju je tajna života ljubav i veliko srce. Carica uživa u malim stvarima jer zna da je veliki život nanizan malim biserima koje nudi svakodnevica. Stoga se ona podjednako veseli jagodama, dečijem crtežu, skupom parfemu i čaju sa prijateljicom. Stvarni svet koji je nadohvat ruke nudi opipljive rezultate i bogatstvo života. Na velike reči i nestvarne vizije ne želi da gubi vreme. Karta prikazuje svečano odevenu, lepu ženu koja samopouzdano sedi u raskoši vrta - života koji nudi obilje.

Kineski horoskop za maj 2015. godine

Carica je osoba koja zna da uživa u životu. Glamurozna, vesela i nesputana, zrači samopouzdanjem. Za nju je tajna života ljubav i veliko srce. Carica uživa u malim stvarima jer zna da je veliki život nanizan malim biserima koje nudi svakodnevica.

Stoga se ona podjednako veseli jagodama, dečijem crtežu, skupom parfemu i čaju sa prijateljicom. Stvarni svet koji je nadohvat ruke nudi opipljive rezultate i bogatstvo života. Na velike reči i nestvarne vizije ne želi da gubi vreme. Karta prikazuje svečano odevenu, lepu ženu koja samopouzdano sedi u raskoši vrta - života koji nudi obilje.

Ako je vaša životna karta Carica, vi ste praktična i uravnotežena osoba koja se dobro snalazi u materijalnom svetu. U svoj život lako privlačite bogatstvo i obilje, a to je vaš najvažniji životni zadatak. Cenite porodične vrednosti. Vaša vesela narav privlači prijatelje, vole vas kao saradnika i cene vaš savet.

Tajne vašeg horoskopskog znaka: 10 stvari koje samo Bikovi razumeju

Broj 4: Car

Dostojanstven i autoritativan, Car se ne boji odgovornosti. On ima hrabrosti, znanja i morala da čvrstom rukom kroz život vodi sebe, a često i druge. Poštuje pravila i obaveze, strpljivo gradi uspeh. Moć i autoritet Cara prikazanog na karti ocrtani su simbolima snage i inicijative. Izvan mekane duše nalazi se ratnički oklop, što znači da je u svakom trenutku spreman na delovanje. Ipak, njegova bela brada asocira na mudrost, a žezlo na spremnost da vlada i preuzme odgovornost.

Ako je Car vaša životna karta, znači da vladate svojim osećajima. Disciplinovani ste i ozbiljni, imate snažan osećaj odgovornosti i samokontrole...

Otkrijte svoj hajleg: dominantna planeta u horoskopu koja najviše utiče na naš izgled

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj